Izbor uredništva

Poštovani Predrag Fred Matić, podosta žena iz RH bi voljelo znati odgovore na ova pitanja.

Poštovani Predrag Fred Matić, s obzirom na vaše trenutne javne izlaske vezane uz ono što nazivate “pravima i slobodama žena”, zanima nas mislite li ovdje na sve žene – uključujući i one necijepljene/bez covid potvrde ili samo na one koje su bile poslušne trogodišnjoj covid ideologiji?

Budući da nijednom niste javno izašli s ciljem suprotstavljanja mjerama koje je i vaša stranka podržala, a koje uključuju direktne napade na individualne slobode svih, pa i žena preko čijih leđa sada skupljate pseudomoralne poene, ne mislite li da je vaša sadašnja medijska galama ponešto licemjerna?

Poštovani Predrag Fred Matić, ovakvo woke ljevičarstvo je kroz posljednje 3 godine prokazano kao lažno u onom najopasnijem obliku – utopijsko-totalitarnom koje koristi pojedine “potlačene” skupine kako bi preko zagovaranja njihovih kvazi-sloboda dokidali stvarne slobode i udarali na liberalno-demokratski sistem – isti onaj sistem na koji se sada paradoksalno pozivate, u želji da se, eto, ne vratimo “u srednji vijek”.

Matić prostački napao molitelje krunice, usporedio ih s Hitlerom, te poručio: Zar sam ja, kad masturbiram, ratni zločinac? | CRODEX.NET

Vaša je stranka pripomogla vraćanju u srednji vijek držanjem ljestava ideologiji zbog koje se građane zatvaralo u domove, djeci branilo školovanje, starijima oduzimalo zadnje trenutke s najmilijima, bolesnima otežavalo liječenje itd., a tome ste pripomogli i vi sami svojom šutnjom, tako da sada budite konzistentni i nastavite šutjeti ili dajte demantij ovoj globalnoj tragikomediji koju ste posredno perpetuirali kroz posljednje 3 godine.

Ili kao i s ostalim ideolozima i s vama možemo očekivati zavjet šutnje? Podosta žena iz RH bi voljelo znati odgovore na ova pitanja.

Sačuvaj nas Bože od fašistoidnog progresivizma antifašista.

SDP Hrvatske

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button