Domovina

MARKO MILANOVIĆ LITRE: NA KOJOJ STRANI TRGA BI VI BILI?

Na drugoj strani trga našla se skupina koja nastoji potkopati sve naše vrijednosti i prosvjedovati protiv naših uvjerenja.

Dragi prijatelji, danas smo svjedočili snažnom iskazu hrvatskih vrijednosti i vjere. Hrvati su se još jednom okupili na glavnom trgu moliti krunicu za očuvanje naših kršćanskih vrijednosti.

Međutim na drugoj strani trga našla se skupina koja nastoji potkopati sve naše vrijednosti i prosvjedovati protiv naših uvjerenja.

Ovi takozvani “woke” pojedinci okupljeni oko svojih udruga i zajedničkih agendi nose transparente koji promoviraju odbacivanje Boga i tradicionalnih vrijednosti na kojima je izgrađena i očuvana naša domovina i hrvatski identitet.

Njihovo iskrivljeno razumijevanje slobode prelazi u woke totalitarizam

Budimo jasni, ne smijemo dopustiti da glasovi nekolicine uguše volju mnogih. Ostanimo čvrsti u svojim uvjerenjima i zaštiti naše baštine, naše nacije i naše ljude. Obitelj, crkva i naše stoljetne vrijednosti temelj su našeg društva i trebamo se boriti za njihovo očuvanje.

Sjetimo se da je naša snaga u zajedništvu i nepokolebljivoj privrženosti vjeri, obitelji i domovini. Jutrošnju molitvu vidim kao simbol tog jedinstva i snage. Moramo nastaviti moliti za obnovu našeg društva, za prestanak pobačaja, za otvorenost životu, za naše pastire i za sve one koji su u potrebi naših molitvi.

Budućnost Hrvatske ovisi o našoj postojanosti, ne dajmo se pokolebati plitkim i pogrešnim ideologijama manjine. Zajedno izgradimo bolju budućnost za našu djecu, utemeljenu na vrijednostima koje su nam stoljećima dobro služile.

Izvor: Marko Milanović Litre/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button