DomovinaVideo

(VIDEO) FRA MARIO KNEZOVIĆ: Kad se guši savjest i sloboda vrijeme je za reakciju

Poznati hercegovački franjevac fra Mario Knezović se na društvenim mrežama osvrnuo na najnovija događanja vezano za pandemiju korona virusa, te je stao u zaštitu slobode koja nam, se pod izgovorom pandemije, oduzima na najbrutalniji mogući način. Pozvao je sve na Festival Slobode 2.0 – 18.RUJNA U ZAGREBU. Objavu prenosimo u cijelosti:

Savjest nema alternativu. Sloboda kretanja nema alternativu. Moralno nasilje mora stati. Savjest jest, mora biti i ostati posljednje mjerilo naših odluka. Onoga dana kad se uguši glas savjesti kao krici će se pojaviti razne traume, psihička oboljenja, duševne tegobe.

Pitam: Je li ideja da jedna vrsta bolesti bude uzrok tolikih drugih oboljenja koji se u strahu i ucjeni rađaju? Pitam: Je li imamo pravo za moralno prihvatljivo i medicinski provjereno cjepivo? Pitam: Na temelju čega se želi posegnuti za cijepljenjem djece?

Ne prihvaćam podvale kako su oni koji promišljaju o načinu pobjede ove virusne bolesti neka kvaziznanstevna sekta koja se hrani teorijama zavjere. Ne niječem postojanje bolesti i muke koju su neki prošli zbog Covida 19. Nismo na skupovima slobode kako bi negirali znanost nego kako bi dali novi poticaj znanosti koja nehotice može biti zarobljena ideološkim usmjerenjima i misaonim zastranjenjima.

Ako se s pravom traži da poštujemo i ne sotoniziramo one koji su se cijepili, zašto to isto pravo slobode savjesti ne mogu imati oni koji se nisu cijepili?

NAPOMENA: U subotu u 15 sati u Zagrebu najavljeni su i govornici iznenađenja. Možda neke i prepoznate!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button