Svijet

Poludjela Nizozemska: ‘Transrodni’ odrasli skidaju se pred djecom u svrhu ‘edukacije’

Nije strano da se u Hrvatskoj i zapadnoj Europi provodi intenzivna hiperseksualizacija djece preko obrazovnog sustava i medija. Od uvođenja Istanbulske konvencije pa sve do pravobraniteljice za djecu koja staje u obranu homoseksualnih i transrodnih sadržaja u knjigama i TV programima. Najradikalniji oblici guranja rodne ideologije, iako još nisu stigli do nas, ali su na putu, ovih dana su aktualni u Nizozemskoj. Jedan video nizozemskog TV showa izazvao je zgražanje diljem svijeta.

Riječ je TV showu pod nazivom ”Simply Naked” gdje se odrasli skidaju goli pred djecom. U ovoj epizodi koja je brzo postala viralna, nekoliko ”transrodnih” osoba se skinulo pred 10 i 12-godišnjacima.

Djeca su isprve šokirana, a potom prihvaćaju ono što im se nudi

U videu se može vidjeti da su djeca na prvi pogled šokirana prizorima, no kasnije govore kako im se to sve čini normalno. ”Transrodne” osobe objašnjavale su djeci postupak njihove društvene tranzicije i operacije ”promjene spola”. Iz videa je lako zaključiti kako se ne radi o nekakvom informiranju i širenju obzora koji bi uključivali toleranciju i razumijevanje za ”drugačije” osobe, kako to vole naglašavati gender ideolozi, već se radi o indoktrinaciji djece, o ”pranju mozga”, uvjeravanju u nekakvu lažnu biologiju, iskrivljenu stvarnost koja se prikazuje kao ispravna.

Radi se o namjernom zbunjivanju mladih mozgova kako bi im se prikazalo da je sve ono što je prirodno i Bogom dano, ustvari pogrešno i da se to može promijeniti. Čovjek je postao toliko napredan da ”može izmijeniti prirodu”. To je laž koja se preko agresivne rodne agende pokušava progurati djeci.

Izvor: narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button