Ljepota i zdravljeZanimljivosti

Pogledajte koje su zemlje s najvećim brojem zaraženih u Europi i vidjeti ćete koliko covid potvrde imaju smisla

Jako je zanimljivo pratiti razvoj na sjeveru Europe, od Latvije s najvećom epidemijom u Europi do najmanje Švedske.

Možemo ih usporediti sa Hrvatskom i Slovenijom koja je s nama najusporedivija.

Zanimljivo je da sve zemlje imaju daleko veći obuhvat cijepljenja od nas, a posebno su označene ove s drakonski uvedenim Covid propusnicama.

Litva ima obuhvat s dvije doze skoro kao Njemačka, Slovenija isto dosta veći od nas. Obje zemlje imaju čvrsto implementirane propusnice, a u Litvi pogotovo već duže vrijeme. Istina je da cijepljeni u prosjeku manje šire zarazu (ali šire ). Ali propusnice, evidentno raznose zarazu (to kaže i sam epidemiolog Kaić iako je oštromjeraš: “Recimo, ja neću ići na koncert gdje su svi s covid-potvrdama i gdje se svi stišću, viču i galame i osjetite tuđe kapljice kako pljuju po vama dok pjevaju i viču. Ne pada mi na pamet, makar sam se triput cijepio”.

Koji je učinak potvrda iako puno veći obuhvat od nas? Pogledajte u grafikonu.

Njemačka usprkos vrlo strogim mjerama već više od godinu dana ima više smrti od Švedske, koja nema skoro nikakve, o maskama da i ne govorimo.

Unatoč vrlo jasnim dokazima da Covid propusnice nemaju nikakvog smisla ,danas vrlo glasno, naravno apsolutno neartikulirano i podkrijepljeno činjenicama imamo medijsko agresivno lobiranje za covid potvrde. Svatko tko covid potvrde gura, i to samo sa ciljem dizanja procijepljenosti, jer nasuprot toga one jedino daju lažnu sigurnost zapravo time podriva i javnu sigurnost i stabilnost zdrastvenog sustava.

Sa kojim ciljem i zašto te osobe to rade? Koji im je cilj? Namjere sigurno nisu dobre i plemenite jer nisu naivni niti bedasti. Je li cilj pokrenuti epidemiju cijepljenih i tako do kraja poljuljati povjerenje građana u zdravstveni sustav i posljedično državu? Ovo je peta kolona sigurnosti i zdravlja.

Covid potvrde osim vrlo agresivnog i psihički štetnog pritiska na ljude da se cijepe metodama sa kakvima je nacizam i fašizam ljude dijelio ne postižu niti jedan pozitivan cilj. Nadasve postižu najgori mogući negativan cilj a to je proboj zaraženih prema nezaraženim zahvaljujući lažnoj sigurnosti covid potvrda, kada bi ispunile cilj prisile na cijepljenje onda i epidemiju cijepljenih. A kako vidimo da cijepljenje ne štiti potpuno od težih i smrtnih ishoda onda posljedično njihova je odgovornost i za sve smrtne ishode u takvoj epidemiji necijepljenih. Jesu li oni spremni preuzeti tu odgovornost ili će onda sve svaliti na državu i ispuniti svoj hibridni cilj?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button