Izbor uredništvaVideo

Marko Milanović Litre: Možemovci idu u šoping u Zambiju!

Saborski zastupnik iz redova Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre na svom Facebook profilu je objavio kako je sudjelovao na tematskoj sjednici Odbora za obitelj, mlade i sport.

Razgovaralo se i o ilegalnom posvajanju djece iz Konga, temi koja je od iznimne važnosti za naše društvo.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Zajedno moramo zauzeti stav i boriti se protiv trgovine djecom. Vrijeme je za akciju, a ne za izgovore i guranje teme pod tepih.

Zanimljivo je bilo gledati i slušati kolegice iz Možemo – politička platforma i SDP-a u svojim nastojanjima da se ne raspravlja o detaljima afere na odboru jer su njihovi stranački kolege i simpatizeri upleteni u ovu gnjusnu trgovinu djecom. Trebalo bi ih biti sram jer su vlastite interese stavili iznad dobrobiti nevine djece.

Želim sve podsjetiti da nam je dužnost zaštititi sve ljude, posebice one najugroženije među nama. Ne možemo mirno stajati dok se djeca kupuju i prodaju kao roba.

Pozivam sve da pogledaju i podijele video sa sjednice koji razotkriva istinu o ovom gnjusnom zločinu. Zajedno moramo zauzeti stav i boriti se protiv trgovine djecom. Vrijeme je za akciju, a ne za izgovore i guranje teme pod tepih.

Ne smijemo dopustiti da se svi kriminalci uključeni u ovoj aferi izvuku! Ne smijemo dopustiti da naš narod bude okaljan ovim gnjusnim činom!

Kao narod moramo se okupiti i stati na kraj ovom zlu. Zaštitimo nevine i branimo prava djece. Vrijeme je da pravda bude zadovoljena, završava svoju objavu Marko Milanović Litre.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button