Izbor uredništva

Plenković i stožeraši su od Hrvata napravili budale

Plenković i stožeraši su od Hrvata napravili budale, i to u pravom smislu riječi. Gledamo nogometnu utakmica između Mađarske i Portugala i ne vjerujemo svojim očima. Na stadionu 60.000 navijača, a nigdje ni jedne maske. U isto vrijeme Plenković i stožeraši pričaju o koroni, a neki čak i o četvrtom valu.

Nogometna utakmica jasno pokazuje jad i bijedu hrvatskih političara koji sjede u Vladi i Saboru Republike Hrvatske – poslušnika koji slušaju Pariz. Ako niste znali, u Francuskoj su maske i dalje obvezne svuda – u zatvorenim prostorima i vani. Statistike oboljelih od Covida su na minimumu. Korona prehlada se gasi jer se radi o klasičnoj sezonalnosti. Ipak, u Francuskoj i dalje postoji policijski sat od 23 sata do 6 sati ujutro.

Plenković i stožeraši prave budale od nas Hrvata

Plenković sada čeka Macronovo zeleno svjetlo, a Hrvati trpe tuđe ludilo i manipulaciju. Svima je jasno kako maske služe održavanju straha i nemetanju cijepljenja. Kada maske padnu, pasti će i plandemija. Bez maski nitko ne bi ni znao za nekakvu epidemiju korona prehlade. Interesantno je vidjeti koliko hrvatski građani mogu trpjeti ove očite laži.

https://youtu.be/1MJjylZAMmo
bez maski na stadionu od 60.000 navijača, a Hrvati i dalje trpe torturu vladajućih

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button