Izbor uredništva

Pitanje za novinare: Gospodo, zašto ste toliko aktivni oko hrvatske djece, imate li djecu u hrvatskim školama ili agitirate za tuđu djecu?

Je li netko zna zašto Švedska ima manji višak smrti stalno kroz 2., 3. i 4. val od Njemačke iako je Njemačka bila šampion najoštrijih mjera, a ukupno i od Danske?

Je li to ono što su Rudanisti tvrdili da su ubijali starce ne dajući im kisik, pa su možda ubili sve starije? Zna li se?

Koja je razlika između Švedske i Slovenije

Razliku izmedju Švedske i npr Slovenije ne treba gledati kroz broj umrlih, nego kroz kvalitetu života živih, a ona je u većini zemalja otužna.

Skandinavci su POSEBNI po tome da je njihovo objavljivanje statistike možda najtransparentnije u Europi.

Tegnell i Giesecke su struka, školovani ljudi, nema kod njih da političari vode glavnu riječ i možda odgovor na gore postavljeno pitanje leži upravo u toj činjenici.

A tzv. stručnjaci iz naše domovine a i iz većine ostalih zemalja bi našoj djeci uskraćivali školovanje (‘najoštrije moguće mjere’) i cijepili našu djecu.

Jedino ispravno za novinare je pitati: Gospodo, kad ste već toliko aktivni oko hrvatske djece, imate li djecu u hrvatskim školama ili agitirate za tuđu djecu? Zašto?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button