Domovina

Petrov odgovorio Puljku:”Kad se povuče more, ostane glib”

Čelnik Mosta reagirao je danas na lažne optužbe Ivice Puljka, kandidata za splitskog gradonačelnika i čelnika Centra, o njegovoj navodnoj ljubavnici. Puljak je, podsjetimo, u sramnom pokušaju da obrani poteze svojih suradnika izjavio sljedeće :

“Imamo Most, to je druga kategorija moralizatora. 2015. godine, kad su navodno otkrivene afere s ljubavnicom Bože Petrova, nitko od nas nije riječ rekao o tome. Jer što nas briga što čovjek radi između svoja četiri zida…” .

Petrov mu je odgovorio na Facebooku, a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

”Kad se povuče more, ostane glib

I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište.

Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno:

Umjesto da udaljiš od sebe ljude, koji ne prežu ni od iskorištavanja političke moći da bi dovukli nekoga u krevet, ti se praviš blesav i beskrupulozno napadaš ad hominem one koji nemaju veze s ovom aferom pokušavajući stvoriti dojam u javnosti da su svi političari isti.

A nisu.

Jesu li se možda Kerum i HDZ “ušuljali u glave” tvojih suradnika? I bili duboko u njima, tim glavama?

Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica.

Umjesto da ljude oko sebe čije je ponašanje i zrelost daleko ispod potrebnog za obnašanje javne dužnosti, koja ne služi da bi se nekoga dovuklo u krevet, nego radilo za opće dobro, smjestiš gdje im je mjesto, ti izigravaš psihoterapeuta govoreći o seksualnim maštarijama.

Zar si u međuvremenu završio tečaj za seksualnog terapeuta, a da pritom nisi naučio čak ni razliku između mašte i pokušaja njezine realizacije?

Umjesto da pokažeš crtu i razliku između sebe i HDZ-a, ti idiotariju koju su tvoji suradnici ovih dana otvoreno priznali, pokušavaš relativizirati uz pomoć prokazane laži o mojoj navodnoj ljubavnici iz 2015., srušenoj i službeno na sudu u Zagrebu, što ti je, vjerujem, dobro poznato, ali ti je očito jedino bitno nabaciti što više blata na ozbiljnu političku konkurenciju u javnom prostoru u paničnom i patetičnom pokušaju skretanja pažnje s vaše blamaže i političkog sunovrata.

Itd.. itd..

Btw, Puljak.. dosad nisam imao potrebe komentirati stvarnu aferu tvojih diletanata o kojima bruji cijela država.

Nisam jer vjerujem da politika može biti bolja i drugačija.

Uz to, ova afera sama o sebi i akterima i bez komentara kaže SVE.

Za koga radiš, Puljak?

Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije, umjesto da podvučeš crtu i na svom primjeru pokažeš kakvu Hrvatsku i Split vidiš jednog dana?

Što misliš koliko će ljudi koji apstiniraju od politike, danas lakonski reći: “Svi su isti!”

Što misliš, koliko će se HDZ-ovaca, protiv kojih se ti navodno tako energično boriš, danas smiješiti?

Imaš priliku pokazati drukčiju, bolju Hrvatsku.

Budi spreman čistiti loše, a ne relativizirati loše.” napisao je Petrov.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button