Magazin

Ovako je Doris Dragović izgledala na dan vjenčanja

‘Ne sjećam se ničega jer sam bila u nesvijesti. Od njegovog pogleda’, rekla je Doris Dragović jednom prilikom, prisjetivši se prvog susreta sa budućim suprugom, splitskim vaterpolistom, Marijem Budimirom.

Doris Dragović,
Slika: Doris Dragović, uvijek elegantna.

Bivši vaterpolist, Mario Budimir, jednom je prilikom za medije otkrio kako je upoznao svoju suprugu, Doris Dragović. Sve je počelo kada je na jednoj plaži u Splitu ugledao damu nevjerojatnog stava. Odmah ga je razoružala.

Slika: Doris i suprug Mario Budimir, preko 30.g. u braku.

Godinu dana kasnije, vjenčali su se u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi je bilo više od 130 uzvanika. Svečana večera održana je u jednom od najelitnijih splitskih restorana ‘Mak’.

Do fotografija s njihovog vjenčanja ne dolazi se lako, no jedna baš ovih dana kruži društvenim mrežama i to sa naslovne strane časopisa ‘TOP’.

Slika: Top časopis (izvor: Instagram): Vjencanje se održalo 28.travnja 1990.g.

‘Mario i ja smo se odlučili izreći sudbonosno ‘da’ 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo. Naviknuta sam dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po talijanskim dućanima. Vikala sam: ‘Ne želim se udavati, želim spavati.’ Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno blijedo gledale moj trbuh, shvaćajući moju nemoguću misiju’, za Arenu je opisivala svoje predbračne muke Doris Dragović, prenosi Story.hr.

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button