DomovinaVijesti

Otpor sve žešći! Poziva se građane na totalni neposluh!

Otpor postaje sve žešći!

Na prosvjedima ispred sabora, gdje su danas izglasane izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti koje daju neograničene ovlasti Stožeru, bio je i prof. Ivan Lovrinović, predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku. Pozvao je građane na totalni neposluh kao jedini način zaustavljanja korona ludila.

Ne kupujete ništa osim hrane, ne šaljite djecu u školu, ne plaćajte režije, ne vozite se tramvajima, autobusima, budite doma, družite se s prijateljima za vrijeme adventa… Ne idite na posao dan, dva. Napravite pauzu, pa opet. To je jedini način da ove skinemo s vlasti. Sve ovo što se događa usmjereno je protiv čovjeka. Danas će te vidjeti tko je sve glasao protiv građana. Ovdje nije riječ u kojoj si stranci. Oni će nastaviti i dalje’, rekao je Lovrinović.

Otpor sve žešći! Poziva građane na totalni neposluh. www.crodex.net
Ne kupujete ništa osim hrane, ne šaljite djecu u školu, ne plaćajte režije, ne vozite se tramvajima, autobusima, budite doma, družite se s prijateljima za vrijeme adventa…

Pozvao je i predsjednika Milanovića.

“Pozivam ga da ne potpiše ovaj zakon na što ima ustavno pravo”, rekao je Lovrinović i izazvao ovacije među okupljenima.

“Predsjedniče, napravite ono što treba. Napravite ono što govorite. Neka se cijepi onaj tko želi, ali nemojte maltretirati ostale. Oči javnosti su uperene u vas. Lupite šakom o stol!“, kazao je Lovrinović.

Mi ćemo nastaviti otpor. Što nam čvršće stišćete to ćemo žešće odgovarati. Upozoravam Plenkovića da gura ljude na ulice. Ovi koji nas predstavljaju rade za nekog drugog, ne za nas. Stoga vas pozivam na potpuni građanski neposluh”, rekao je Lovrinović.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
facebook.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button