Domovina

SLOBODNA HRVATSKA: Otpor nije uzaludan!!!

Hrvatska je postala oaza ljudskih prava i sloboda. Vrijeme je da se svi okrenemo prema onom jednom “luđaku”, “antivakseru” i “teoretičaru zavjera” u obitelji koji je uporno odbijao nositi masku, manijakalno dezinficirati ruke, mjeriti distancu i biti emocionalno ucijenjen te mu/joj kažemo: HVALA!

Tim ljudima dugujemo način života koji zadnjih mjeseci prakticiramo, a u kontekstu Europe i svijeta Hrvatska je, začudo, postala oaza ljudskih prava i sloboda.

Hrvatska za razliku od drugih živi normalno

Hrvatska za razliku od drugih živi normalno
U Australiji vojska na ulicama provodi “lockdown”

U Australiji vojska na ulicama provodi lockdown, najprocjepljeniji Izrael bilježi porast broja hospitaliziranih, u Njemačkoj nitko ne izlazi bez N95 maske koja štiti od – kazne.

U Hrvatskoj se, unatoč konstantnim novinarskim zastrašivanjima i prijetnjama “struke” još uvijek živi relativno normalno.

A zahvaliti možemo isključivo ljudima koji su konstantno i konzistentno mjere ignorirali. Njima možemo zahvaliti na pravu na slobodno disanje, kretanje i uživanje u ljetnoj sezoni. Pridružimo im se, kako bi već isplanirane jesenske restrikcije prošle jednako bezuspješno kao i sve do sada.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button