Domovina

Oštra reakcija Milanovića na izmišljotine Jutarnjeg : ‘Hanžar media,petokolonaši, pljačkaši, plaćenici, banda…‘

‘Nitko iz Ureda Predsjednika Republike nije nikada tražio postavljanje “daski za crveni tepih”, stoji u reakciji Milanovića

Jutarnji.hr danas je objavio tekst u kojem stoji kako je iz Ureda predsjednika u Glavni stožer HV-a stigla zapovijed da se na kninskoj tvrđavi postave daske na tlo na kojima je trebao biti crveni tepih za svečani prijem. Prema pisanju Jutarnjeg, vojnici su negodovali zbog rada na vrućini, pa je ubrzo navodno stigla naredba da se s tim prekine, a već postavljene daske maknu.

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske u srijedu poslijepodne došla je reakcija na taj tekst koju potpisuje glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić. Tu oštru reakciju na izmišljotine Jutarnjeg , prenosimo u cijelosti.

– Budući da se Hanžar Media, kao petokolonaška banda, trudi oskrnaviti čak i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja pišući laži o pripremama svečanog prijema za ratne zapovjednike koji će se održati 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, Ured Predsjednika Republike prisiljen je reagirati na njihove izmišljotine i podmetanja.

Nitko iz Ureda Predsjednika Republike, a pogotovo ne sam predsjednik Milanović, nije nikada tražio postavljanje “daski za crveni tepih” na Kninsku tvrđavu, kako to insinuiraju politički plaćenici Hanžar Media. Djelatnici Protokola Predsjednika Republike danas su došli u pripremu na Kninsku tvrđavu i vidjeli kako vojnici postavljaju OSB ploče, te su odmah upozorili kako one nisu ni potrebne niti prikladne. Nakon toga, OSB ploče su maknute, ali bit će iskorištene za ionako planirani podij za medije na kojemu će stajati i predstavnici Hanžar Media, ako uopće dođu na Kninsku tvrđavu. Jer, njih ne zanima dostojanstveno obilježavanje VRO Oluja već samo dodvoravanje onima koji im omogućuju sisanje novca iz državnog proračuna.

Tužno je, iako ne iznenađuje, što ta medijska banda nema nimalo poštovanja prema hrvatskim braniteljima i vojnicima, pa ni najveći državni blagdan posvećen hrvatskoj slobodi ne može pratiti s barem minimum profesionalizma. Od onih koji su pljačkom stekli svoju udarnu medijsku falangu zapravo drugo i ne treba očekivati.” stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button