Svijet

OPET MASOVNI PROSVJEDI PROTIV MACRONA I KORONA-MJERA!

Oko 140 000 ljudi, prosvjedovalo je osmi vikend zaredom, protiv covid-potvrda i Macronove covid-politike u nizu francuskih gradova”.

Florian Philippot, predsjednik pokreta Domoljuba, ujedno i veliki Macronov kritičar je poručio: “Bojkotiramo covid-potvrdu, uvest ćemo treću dozu bojkota. Na kraju će covid-propusnica pasti”

MACRON POČEO NAGOVARATI STARIJE GRAĐANE NA TREĆU DOZU, A PROVODI I KAMPANJU POD NAZIVOM “Na početku nove školske godine cjepivo za sve”?!

“Dok su vlasti u srijedu počele kampanju docjepljivanja protiv covida-19 trećom dozom koja će se provoditi među starijima i osobama osjetljiva zdravlja, predsjednik pokreta Domoljuba te veliki Macronov kritičar Florian Philippot je najavio da će protiv propusnica ići “do općeg štrajka ako treba”

ZAŠTO SVE FRANCUZI PROSVJEDUJU?

-Od 9. kolovoza covid-potvrda u Francuskoj je potrebna za restorane, kafiće, trgovačke centre, vlakove, muzeje, kina i bazene

-Zdravstveni radnici se moraju cijepiti do sredine rujna ili će se suočiti sa suspenzijom

-Macronova vlada trenutno provodi nekoliko korona-kampanja kojima nagovaraju građane na cijepljenje – jednu pod nazivom “Na početku nove školske godine cjepivo za sve”, a koja očito cilja na roditelje i djecu (može se zaključiti iz naziva?). No, ubrzano se priprema teren i za cijepljenje trećom dozom – i to za one “starije, osjetljivog zdravlja”.

prosvjed

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button