Domovina

Nikola Grmoja se u Budimpešti sa FBI agentima priprema za ”čišćenje” Hrvatske od korupcije

Nikola Grmoja,saborski zastupnik Mosta i jedan od najaktivnijih boraca protiv korupcije u Hrvatskoj , se nalazi na simpoziju na ILEA Budapest – International Law Enforcement Academy gdje stručnjaci iz Federal Bureau of Investigation (FBI) i Federal Law Enforcement Training Center (FLETC) drže predavanja vezana uz borbu protiv korupcije, ali i odnose s medijima.

”Deseti je dan otkako sam u Budimpešti na ILEA Budapest – International Law Enforcement Academy kako bi se dodatno educirao za borbu protiv korupcije.

Danas smo se oprostili od FBI-ovih specijalnih agenata Richarda Beara (FBI Memphis), Granta Manna (FBI Seattle), Jeffreya Pollacka (FBI Miami) i W. Briana Schmitta (FBI Jackson) koji su nam kroz protekli tjedan održavali predavanja o borbi protiv korupcije s naglaskom na javne službe.

Radili smo i simulaciju istrage nad zločinačkom organizacijom u koju su upleteni političari, suci i policajci. Bilo je naporno s predavanjima od 9 do 16:30 svakog dana, ali jako zanimljivo i korisno.

Idući tjedan nastavljamo s edukacijama koje će nam držati viši savjetnik za borbu korupcije iz Ministarstva pravosuđa SAD-a Peter Ainsworth i sudac John O’Sullivan, ali i stručnjaci iz FBI-a za odnose s medijima u istragama.

U Hrvatsku se vraćam tek idući petak kada nastavljam još snažnije i pripremljenije i kao predsjednik Antikorupcijskog vijeća, ali i kao zastupnik Mosta doprinositi borbi protiv korupcije u našoj Domovini 🇭🇷

P.S. Splićanke i Splićani, u nedjelju izađite na izbore i podržite splitski Most i Josip Markotić.

To će biti najkonkretniji doprinos za borbu protiv korupcije u vašem gradu.” napisao je Grmoja na društvenim mrežama.

U nastavku pogledajte kako je Nikola Grmoja “razbucao” Plenkovićeve sandvičare koji su došli sabotirati presicu vezanu uz povratak diplomata Sabljaka na posao! Diplomat Sabljak vraćen je na posao nakon 4 godine kalvarije samo zato što je razotkrio korupciju u našim veleposlanstvima. Tu korupciju očito štite Plenković, Grlić Radman ali i DORH!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button