SvijetVideo

NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO! Učenik izbačen s nastave jer je…

Nevjerojatno, ali istinito. Naime, u jednoj engleskoj školi profesor je s nastave izbacio učenika jer se nije složio s njegovom tvrdnjom o tome kako na svijetu postoje samo dva spola – muški i ženski.

Ovdje se radi o agendi transrodne ideologije koja ja nažalost prisutna u gotovo svim zapadnim školama. Agenda koju slijepo slijede svi koji su pristali na globalističke igrice o “jednakosti” veliča sve što nije prirodno, kao npr. zabranu korištenja riječi mama, tata, sin, kćerka…zabranu korištenja riječi dojenje itd.

NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO! Učenik izbačen s nastave jer je... www.crodex.net

Budimo jasni, indoktrinirati svu djecu još od vrtića lažju da su možda zarobljeni u pogrešnom tijelu, ruši sami temelj dječjeg poimanja i shvaćanja svijeta. Ako djeca ne mogu vjerovati stvarnom izgledu svoga tijela, kome ili čemu mogu vjerovati? Transrodna ideologija u školama jest psihičko zlostavljanje koje često vodi do kemijskih kastracija, sterilizacija i osakaćivanja. Ako to nije zlostavljanje djece, što onda jest?

Da li je stvarno nenormalno imati potrebu da se podvuče neka granica ili ovakve nebuloze treba podržavati dok nam ne nametnu neku gdje se trebamo ubiti ako slučajno izgovorimo neku riječ koja nije na njihovom spisku dozvoljenih riječi?

VIDEO – Nevjerojatno, ali istinito….

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button