Izbor uredništva

Nenad Bakić u podcastu Inkubator razotkrio ”oštromjeraše”

Svakako pogledajte novi Podcast inkubator s Nenadom Bakićem.

Ono što se 23. prosinca 2021. trebalo održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), a nije radi pritiska na organizatore, moći pogledati ekskluzivno na Podcast Inkubatoru . Matematičar i poduzetnik, Nenad Bakić, je u podcastu održao predavanje na temu “Izazovi epidemijskog modeliranja za pandemiju SARS-CoV-2”.

Epidemijski modeli su ključ za reakciju na čitavu pandemijsku krizu kroz koju i dalje prolazimo, a oni su i temelj svih najvažnijih odluka koje se donose, a koje utječu na sve sfere našeg života. Kako bi ih što bolje razumjeli i kako bi mogli u budućim situacijama bolje i pametnije reagirati, upravo su ovakva predavanja izuzetno bitna.

Nenad Bakić jedini u Hrvatskoj sustavno prikuplja i analizira podatke o pandemiji već skoro dvije godine. Kako su službene analize koje provode naše javne i državne institucije praktično beskorisne, Bakićeve analize temelj su za donošenje brojnih odluka kako u Vladi, tako i u nekim ključnim bolnicama.

Da nije bilo Nenada Bakića, naša Vlada se vjerojatno ne bi uspjela oduprijeti napadima i ucjenama zagovaratelja strožih mjera i u Hrvatskoj bi nam danas bilo puno gore nego što je sada.

Nažalost to su prepoznali i marketingaši pandemije i Bakić već više od godinu dana trpi stalne napade i uvrede lobista pandemijske mafije kroz medije i društvene mreže. Srećom nije odustao i unatoč svim tim gnjusnim napadima i dalje ulaže svoje vrijeme u borbu za bolju budućnost nas i naše djece.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button