Humor

Urnebesno: Evo što su Imoćani predložili Zuckerbergu nakon pada Facebooka…

Svijet još bruji o padu društvenih mreža u nedjelju popodne i navečer po našem vremena. Korisnici su satima bili bez FACEBOOKA, Messengera, Instagrama i WhatsAppa. Dok se jednom ne smrkne, drugom ne osvane, uzrečica je koja se i ovoga puta pokazala točnom. Naime, društvene mreže poput Twittera ili Vibera pohvalile su se s desecima milijuna novih korisnika.

Razdoblje pada velikih mreža potrajalo je rekordno dugo, a satirična stranica Facebooka “Imocki crnjaci” objavila je screenshot poruke koju je netko za vrijeme pada poslao osnivaču Facebooka, Marku Zuckerbergu.

“Jesi proba isključiti pa uključiti”, netko je napisao u šali. Objava je dobila gotovo 9 tisuća lajkova i brojne komentare.

“Ja se posvađa sa ženom. Napao da je dirala router kad je čistila”,

“Isprintala ja sinoć slike i statuse i tako šetala po komšiluku od kuće do kuće oće li mi tko lajkat il napisat komentar. Nikad mi gori dan nije svanuo, užas”,

“Kad prijaviš kvar interneta, T – com operater pita: Jeste probali isključiti pa uključiti ruter?! Ne nisan, ti si!”,

“Pet puta sam gasila mobitel pa palila, pa internet uključi isključi…”,

“Najjače je kad sam čuo da su curi u kladionici rekli da iziđe iz poslovnice (program za rad) da im nešto pomogne i nađe na desktopu. Kaže ona izišla sam. Kaže joj support: Šta vidiš?
Kaže cura Konzum”, samo su neki od smiješnih komentara.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button