Domovina

Troskot brutalnim govorom potpuno razotkrio ”energetski hvarski kartel”

Hrvatski sabor u subotu je nastavio izvanrednu sjednicu koju je sazvao predsjednik Republike Zoran Milanović na zahtjev oporbe s raspravom u plinskoj aferi u HEP-u, uz zahtjev da se Vlada obveže da u roku od 15 dana utvrdi tko je odgovoran u aferi “plin za cent”.

Predsjednik Zoran Milanović predložio je zaključak kojim bi Sabor obvezao Vladu da u roku od 15 dana utvrdi koje su institucije i osobe odgovorne za financijsku štetu nanesenu HEP-u u provedbi Uredbe o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije. O toj je temi u petak raspravljao Odbor za gospodarstvo u kojem HDZ ima većinu te je predloženi zaključak odbio većinom glasova, prenosi N1.

Izvanredna sjednica nastavljena je u subotu u 9:30 a jedan od najzapaženijih govora održao je zastupnik Mosta Zvonimir Troskot koji je uz istraživačkog novinara Marina Vlahovića razotkrio ovu aferu.

”Andrej Plenković je kreirao nakaradni energetski sustav kojim se besramno krao i krade naš novac preko HEP-a!

Na našem jefitnom plinu je zaradio gospodar hrvatskog gospodarstva tajkun Vujnovac (kojem se Plenković klanja) u suradnji s Barbarićem (kojeg je postavio Plenković po hvarskoj liniji)!” između ostalog je rekao Troskot čiji govor u cjelosti možete pročitati u nastavku:

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button