Izbor uredništva

NAJNOVJI PODACI: Demografska kataklizma se nastavlja

Demografska katastrofa se nastavlja i, začudo, ne privlači baš nikakvu pažnju mainstream medija.

Upravo je objavljeno da iza sebe imamo još jedan mjesec katastrofalnih demografskih podataka.

U kolovozu je rođeno 5,5% manje djece nego prije godinu dana. Ni prethodna dva mjeseca nije spomenuo ni jedan od većih medija, pa vjerojatno neće ni ovaj. Čudno, budući da se radi o najvažnijoj temi u Hrvatskoj. Ogroman pad je počeo u ožujku 2022. (začeća od lipnja 2021.).

Što mislite, koji su uzroci?

Je li ovo dovoljno za opću zabrinutost i definitivnu i konačnu potvrdu kako demografska problematika nije niti može biti svjetonazorsko i političko pitanje, već isključivo strateško nacionalno. 

Nakon ovakvih negativnosti osmijesima potvrđivati uspješnost ili proglašavati svaku demografsku poticajnu mjeru nepotrebnom (npr. u gradu Zagrebu) ili tvrditi kako se puno toga poduzima u pogledu demografske revitalizacije hrvatske populacije ili mirno promatrati demografsku kataklizmu ili tvrditi kako se puno troši demografski na opstanak Hrvatske zvuči apsolutno neprimjereno i zapravo potvrđuje antihrvatsko političko djelovanje. 

Za kraj se trebamo ponovno upitati ,ako je istina da živimo u najboljem od svih svjetova kao što nam AP propaganda govori zašto onda realno gledajući mi izumiremo ?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button