Svijet

Nadnaravne stvari se događaju u Ukrajini: Bog stvarno vodi naše bitke

Nadnaravne stvari se događaju u ratom zahvaćenoj Ukrajini. Mnogi svjedoče o snazi molitve koju vide usred ratnih užasa.

Pastor iz Bjelorusije izvijestio je da su njegova braća i sestre Ukrajinci osjetili snagu molitve usred ratnih užasa. Podijelio je kako su ukrajinski vojnici vjerovali da im Bog pomaže jer su se čudne stvari događale u njihovoj sredini.

“Izvještaji velikog broja vojnika govore da se događaju čudne stvari”, rekao je. “Kažu, ‘mi noću vidimo stvari koje inače ne vidimo a koje nas spašavaju’.”

Nastavio je: “Čini se da ponekad meci samo prolaze pored nas, umjesto da nas pogode” i slične stvari.

Ovaj pastor, koji je želio ostati anoniman, živi u Bjelorusiji već 12 godina. Služio je neko vrijeme preživjelima iz Holokausta u Bjelorusiji i ima puno prijatelja diljem Ukrajine. A svjedočanstva njegovih ukrajinskih prijatelja ohrabrila su njega i druge vjernike da Bog uslišava naše molitve.

Jedan od njegovih ukrajinskih prijatelja pastora rekao je da se zbog njihove trenutne situacije osjeća kao da “sanja”.

Srećom, Bog je već upozorio njega i njegovu zajednicu i obećao im pobjedu kroz sve to. Bog ih je naveo da otvore Psalam 25, gdje stoji: „U tebe se uzdam, Bože moj: ne daj da se postidim, da se ne vesele nada mnom dušmani! Koji se u tebe uzdaju, postidjet se neće: postidjet će se koji se lako iznevjere.”

“Kada prolazimo kroz ova teška vremena, tada, znate, žanjemo radost i nešto dobro”, rekao je.

Napomenuo je da su još u jesen dobili proročanstvo da će “teška vremena doći u Ukrajinu”.

Božji odgovori na molitve za Ukrajinu

Na Facebooku ovih dana kruži objava jednog pastora iz ukrajinskog grada Lavova, o nadnaravnim događajima koji su povezani za rat u Ukrajini, a posebno na raketne napade prema tom gradu, a sve je rezultat molitava kršćana.

Molite i dalje za Ukrajinu, za braću i sestre u Ukrajini, a i za građane Rusije koji sudjeluju u prosvjedima protiv Putinovog režima.

Ovo je ono što je lgor, pastor u Lavovu, napisao u objavi:

“Molim vas, recite svojim ljudima, zbog njihovih molitava, Bog stvarno vodi naše bitke. Rakete nestaju u zraku, a da ne stignu do naših domova i nitko ne zna gdje su nestale. Neprijateljskim tenkovima ponestaje goriva, ruske trupe su se izgubile i pitaju naše mještane za hranu i za upute – to je definitivno Bog jer mi se bavimo sa drugom najjačom vojskom na svijetu. I jutros Kijev i drugi veći gradovi su još slobodni i mi. U Lavovu nismo morali trčati u podrume”

Nastavite moliti za Ukrajinu da Bog uistinu smiri cijelu situaciju. Molite za one koji su ostali bez svog doma, za stradale i ranjene, ožalošćene i bolesne, djecu i majke.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
novizivot.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button