DomovinaVideo

MULJ U MOČVARI

U Močvari nastupaju bendovi poput Infernal Execrator, koji u pjesmama pozivaju na nasilje, paljenje knjiga, teror, kaos, osvetu i uništenje.

Klub Močvara je otkazala nastup dobitnika Porina, benda Ogenj , zato jer je pjevač i moj dragi pajdaš Tomislav Mihac Kovačic pro-life.

Razlog otkazivanja je što se to “nikako ne uklapa u programsku logiku i misiju Kluba Močvara” te Tomekov stav prema životu nerođenih “nije bezazlen pogled na svijet nego ozbiljna prijetnja zdravlju i životima žena” (Tportal), piše Ivan Pokupec

U istom klubu nastupaju bendovi poput Infernal Execrator, koji u pjesmama pozivaju na nasilje, paljenje knjiga, teror, kaos, osvetu i uništenje.

Naravno, Močvara kao privatan klub ima pravo donijeti takvu odluku i svjesno sudjelovati u kulturi otkazivanja. A ja imam pravo pozvati sve vas da više nikada ni centom ne podržite Klub Mulj, a Zagrepčane da upute apel Senfaču da se isti prestane financirati iz gradskog proračuna.

Tomeku i bendu puna podrška, a vama spot njihove predivne pro-life pjesme “Duša”:

“Blaženi bili kad vas zbog mene izvrijeđaju i prognaju te lažući izreknu svaku opaku riječ protiv vas! Radujte se i kličite, jer velika je na nebesima vaša plaća! Ta proroke su tako prognali prije vas!”Matej, 5:11

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button