Izbor uredništva

Mogu li se Inzko, Petritsch, Carla Del Ponte i Louise Arbour optužiti za udruženi zločinački poduhvat(UZP) nad Hrvatima u BIH? Mogu. I morali bi….

Narod se ne iseljava samo zbog rata. Štoviše ako se pogledaju migracije i broj Hrvata nakon samog rata pa nakon toga,  primjetit ćete frapantne statistike. Broj Hrvata nakon rata gotovo je za 250.000 veći nego danas u BIH. piše poskok.info .

Svi sociolozi slažu se da se ljudi iseljavaju radi osjećaja nesigurnosti, permanentne nepravde koja se nanosi njihovom kolektivu, ne samo njemu. kao pojedincu. Počesto standard i visina primanja nemaju nikakvih dodirnih točaka s razlozima iseljavanja.

Kada bi netko tvrdio da odnos Haaških tužiteljica i njihov stav:

“Istraživanje zločina nad Hrvatima , koje je počinila Armija BIH, nije u našem fokusu” te posljedice tog stava koje su se reflektirale na masovne tužbe protiv Hrvata i masovno moraliziranje Pripadnika El Mudžahida, nama, “agresorima na našu zemlju” , nemaju nikakve veze s masovnim iseljavanjem Hrvata tih godina, taj bi bio idiot.

Isto tako kada bi netko tvrdio da nametniti rasni zakoni  koje su namentili Petritsch i Inzko nemaju i nisu imali veze s egzodusom Hrvata u BIH taj bi isto tako , u najmanju ruku bio idiot.

Hrvati su se itekako iseljavali zbog vlade koju su nametnuli i koja se zvala Alijansa, zbog progona hrvatskog predsjednika Jelavića kojem su nametnuli stigmu kriminalca a koji se usprotivio ustavnoj tiraniji koju je proveo austrijski nacist Petritsch.

Nastavak iseljavanja potaknut je dodatno Vladom Platforme koju su uspostavili Patrick Moon i Inzko a koja je dodatno psihički utukla mnoge Hrvate i nametnula im osjećaj besmisla borbe.

Sjetimo se da je tada Patrick Moon, kršeći amandmane i vlastite države propisao koje su političke ideje dozvoljene za raspravu u javnom prostoru.

Tada smo se prvi put vratili u staljinističko doba nakon dugo godina. Ne pamtimo kada je ovdje netko , neki režim, prije Tita i Nacističke Njemačke, te Osmanlija, popisivao “dozvoljene teme javnog govora”.

Pitanje ovog teksta je sljedeće: Ako bi neki građanin EU, pred EU sudovima, (zaboravimo hrvatske sudove jer su pod kontrolom OHR-a i US ambasade) , dakle pred ozbiljnim EU sudom, neke ozbiljne države koja drži do imidža svog pravosuđa, podigli optužnice protiv Carle Del Ponte, Louis Arbour, Valentina Inzka, Patricka Moona, trenutnog ambasadora Murpheya i Wolfhagna Petritscha, te Christiana Schmidta, s kaznenom prijavom da su zločinačka skupina koja radi na dovršetku projekta genocida nad najmalobrojnijim narodom u BIH i bi li taj sud prihvatio optužnicu, te zatražio od Europola da ih privede, i ako bi što mislite u koju državu bi od ove dvije pobjegli?

pljačkao hrvatsku banku te novce prenio u austrijsku. Poslije tog kupuje vilu u Dubrovniku. Ustavna prava Hrvata protuzakonito srezao, raspisao potjernicu za Jelavićem, koji se ustao protiv tog nasilja. Kasnije će Ustavni sud presuditi da je Jelavić bio u pravu. Još uvijek nema Interpolove potjernice za Petritschem.

Wolfgang Petritsch opljačkao hrvatsku banku te novce prenio u austrijsku. Poslije tog kupuje vilu u Dubrovniku. Ustavna prava Hrvata protuzakonito srezao, raspisao potjernicu za Jelavićem, koji se ustao protiv tog nasilja. Kasnije će Ustavni sud presuditi da je Jelavić bio u pravu. Još uvijek nema Interpolove potjernice za Petritschem.

Argumenti za optužnicu:

Nije Ugovor koji je Haaški sud potpisao sa ovim zemljama jednosmjeran. Obveze su obostrane. Kao što je obveza zemalja bila iručiti optužene tako je i obveza Tužiteljstva bila prilaziti mjestima zločina neovisno o tome koje je nacije žrtva a koje je vojne formacije počinitelj i nalogodavac.

Haaški sud to nije uradio. Hrvati BIH su živi i mrtvi dokaz pristranosti tog suda. Statistika naših jama i mjesta pogublljenja, statistika naših obrednih dekaptacija, ne odgovara niti u 1 promil statistici ne samo presuda nego i statistici istraga.

Uopće nema Haaških istraga nad 99% mjesta pogubljenja hrvatskih civila i djece. I nama je naprosto nejasno zašto Hrvati čekaju s ovom tužbom.

Isto tako ugovor koji se zove Dayton nije OHR-u dao božanske moći.Dao mu je prava ali i obveze. Obveza svih visokih predstavnika bila je čuvati ravnopravnost na koju smo pristali.

Svi oni su tu ravnopravnost narušavali, jedan je čak i pljačkao našu imovinu, Inzko je na vlast skupa s ambasadorom Moonom doveo kriminalca Lijanovića. Čak i plakao za njegovim utamničenjem, a Schmidt je nastavio rasističku politiku prema nama, tako što je nakpon presude da nam se mora vratiti svih 100kg naših prava odlučio vratiti ih nam 30kg.

To je rasizam. To je kršenje međunarodnog prava i poretka.

Trenutni pokušaju stišavanja Hrvata minimalnim mrvicama koje nam nude, su privremeni i oni će prestati kad prestane strah od Rusije.

Tada će ponovno krenuti s čizmom prema nama.

Cijeli tekst možete pročitati na poskok.info.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button