Zanimljivosti

Peternel: O kandidatima koje guraju Mojmira, Telegram, Sanja Modrić ili Index ne moram ništa znati, a opet sve znam

Gradski zastupnik DP-a Igor Peternel komentirao je gostovanje bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u RTL Direktu kod kontroverzne novinarke Mojmire Pastorčić.

Njegovu zaanimljivu objavu donosimo u nastavku:

”Kolinda gostuje kod Mojmire, baca neke leftard floskule, a novozaljubljena Mojmira sa smješkom ju pita hoće li se vratiti na Pantovčak.

Odjednom (nakon srednjeg prsta) RTL, Telegram i slični žele ju natrag i vise im nije glupa, plava, luda, pijana, neobrazovana, više ju ne sprdaju oko onih plaća i drugih gafova, sada je postala diskriminirana žena. A upravo oni su je pet godina diskriminirali.

Još prije tri godine Milanović im je bio spasitelj od Kolindine neurbanostii i primitivizma, inzistirali su da se doslovno za njega ide glasati makar i uz začepljeni nos, a sada je odjednom Kolinda spasiteljica od Milanovićevog desničarenja.

U ovom cirkusu od zemlje jasno mi je samo da apriori s gađenjem ne prihvaćam kandidatkinje i kandidate koje guraju Mojmira, Telegram, Sanja Modrić ili index. Ne moram o tim kandidatima ništa znati, a opet sve znam i sve mi je jasno.” napisao je Peternel

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button