Domovina

Mlinarić:”MOJA VEŠ-MAŠINA NE RADI NEDJELJOM, ALI MEDINI UHLJEBI RADE”

Saborski zastupnik DP-a Stipo Mlinarić danas je odgovorio na napade koje su prema njemu upućene od strane Ministarstva branitelja.

”Od svih gluposti kojima su, nakon jučerašnje objave, navalili na mene, najbolja mi je rečenica da sam se obrušio na “…one koji danonoćno rade za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata…”Gospodo, poručih vama iz Ministatstva i vašim sluganima koji me uspoređuju s Fredom Matićem, da zašiljite svoje uhljebničke olovke i odgovorite konkretno i argumentirano. Čitate li vi uopće komentare običnih ljudi?

Puno novaca trošimo na Vas, ali su Vam rezultati jednako loši kao i zakoni koje predlažete. Niste još rješili problem nestalih; logoraši nisu obeštećeni; niste digli invalidnine od 2000. godine; a samo kroz Zakon o hrvatskim braniteljima vam se “provuklo” 800 milicajaca SAO Krajine. Tvrdite da će Zakon o civilnim žrtvama vrijediti samo za one koji imaju valjane papire. A što je s dokumentantacijom koju je ishodio UNPROFOR? Jesu li to valjani dokumenti?I da, ako radite danonoćno, onda ispada da radite već 30 godina po 365 dana. To bi bilo 10.950 dana. Očito, dugo radite, uopće ne spavate, a ne razumijete bit. Usporedbe radi i moja veš-mašina može raditi danonoćno, ali je ishod bitan. Odmorite malo i razmislite, možete vi to bolje.” navodi Stipe Mlinarić u svojoj današnjoj objavi.

Mlinarić je u petak u Saboru ocijenio da je zakon o civilnim žrtvama rata jako opasan zakon koji će izjednačiti žrtvu i agresora te je premijera pozvao da ga povuče te da podigne tužbu protiv Srbije, od koje treba i naplatiti odštetu srpskim žrtvama.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button