Magazin

Meghan rodila u bolnici u kojoj porod stoji 87.000 kn, Archie je na svijet stigao za 200.000 kn

Meghan Markle je rodila kćer Lilibet u bolnici Santa Barbara Cottage, u kojoj je porod više nego dvostruko jeftiniji od onog u bolnici u kojoj je rodila Archieja. Ništa joj, dakako, nije nedostajalo

Meghan Markle (39) rodila je u bolnici koja je najbliža domu u kojem živi s Harryjem i sinčićem, oko 10 minuta vožnje u Santa Barbari, u Kaliforniji. 

Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor prva je američka državljanka koja je u redu za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, imat će dvojno državljanstvo, američko i britansko. 

Bolnica u kojoj se Meghan porodila

Meghan rodila u Kaliforniji

Bolnica u Kaliforniji porod prirodnim putem naplaćuje oko 87 tisuća kuna, a porod carskim rezom dvostruko je skuplji, 175 tisuća kuna, kako piše Daily Mail. 

Bolnica je moderno uređena, svakako soba ima WiFi i monitore, a hrana je roditeljima dostupna uvijek. Pratnja rodilje ima vlastiti naslonjač, a dostupne su i hidromasažna kada kao i vanjske terase za odmor i relaksaciju. 

Cijena poroda u bolnici Portland gdje je Meghan rodila sina iznosi gotovo 200.000 kuna, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame poput ‘spajsice’ Victorie Beckham (45). 

Riječ je o jednoj od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, a uz prostrane apartmane sa dnevnim sobama mogu se pronaći i hladnjaci puni šampanjca. Pacijentice mogu izabrati ginekologa kojeg žele imati prisutnog na porodu, a liječnici i medicinske sestre cijelo su vrijeme na raspolaganju. Svako dodatno noćenje u bolnici stoji 10.680 kuna.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button