Uncategorized

LGBTGTI indoktrinacija naših malih umova: Društvo na rubu moralnog sloma.

Kada sotona ili neki pedofil mami svoju nevinu žrtvu u zamku, to može izgledati ovako kao u videu koji se pojavio na internetu, prikazujući dječji vrtić kako indoktrinira djecu u neprirodnom smjeru i u korist LGBTGTI zajednice. Gledajući ovaj video, ne možete se oteti dojmu da prisustvujete jednom od najizopačenijih prikaza mentalne bolesti i LGBTGTI indoktrinacije, začinjenih glazbom i kokicama. Ta vrsta hipnoze razara duhovno stanje našeg društva.

Ono što se odvija pred našim očima nije ništa manje nego sistematsko uništavanje nevinih umova. Malo dijete hoda s golom Drag Queen na ‘Drag Showu’ u Miamiju na Floridi. Svaku odraslu osobu u ovom prostoru treba strpati u zatvor mora odgovarati za sudjelovanje u ovom zločinu. Ovakve scene predstavljaju krizu morala i zdravog razuma u društvu.

Djeca, najosjetljivija i najnevinija bića, postaju mete perverzne propagande koja pokušava normalizirati ono što je jasno neprirodno i štetno. Odrasli koji sudjeluju u ovim gnusnim činima ne samo da su suučesnici u ovom zločinu, već su i glavni krivci za ovakvu dekadenciju. Nema opravdanja za ovakvo ponašanje. Svaki roditelj, učitelj i građanin mora ustati protiv ove vrste indoktrinacije koja truje našu djecu. Potrebna je hitna intervencija kako pravdi. Društvo koje ne štiti svoju djecu osuđeno je na propast. Vrijeme je da kažemo dosta i prekinemo ovu spiralu zla koja prijeti uništenjem temelja našeg društva. Ova ekipa želi od svijeta napraviti otvorenu psihijatriju. Statistike pokazuju da je broj korisnika psihijatrijskih ustanova u padu, nasuprot tome raste broj raznih LGBTQ udruga, ali i drugih udruga sa sumnjivim performansama poput “Pimpek u šaht” ispred Hrvatskog narodnog kazališta – pametnom dosta .

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button