Ljepota i zdravlje

LAUC: ‘Agresivno nametanje cijepljenja djece je posljedica korupcije jedne farmaceutske tvrtke’

‘To nema nikakve veze sa zdravljem, radi se isključivo o profitu koji osiguravaju lobiranjem kod političara da nameću sulude odluke’.

Dr. Gordan Lauc ponovio je kako cijepljenje djece nema nikakvo utemeljenje u znanosti već da se radi isključivo o koruptivnoj aktivnosti jedne farmaceutske tvrtke.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Od kad sam 1992. godine diplomirao radim na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. Većina prodajnih predstavnika farmaceutske industrije u Hrvatskoj su moji bivši studenti. Imam puno prijatelja i kolega u farmaceutskoj industriji i nikako se ne slažem da su oni svi „negativci“ koji zloupotrebljavaju bolest za osobno bogaćenje. U svakom poslu ima pametnih i glupih, sposibnih i nesposobnih, poštenih i nepoštenih.
Primjerice AstraZeneca je u suradnji sa Sveučilištem u Oxfordu prva razvila cjepivo i tijekom pandemije ga prodaju po proizvodnoj cijeni od nešto preko 1 Eur. To je primjer etičnog poslovanja i vrlo jasno pokazuje kako farmaceutska industrija može pomoći društvu. Prema analizi The Economista, upravo je to cjepivo spasilo najviše života.

S druge strane jedna druga kompanija koja se u medijima ne smije prikazati u lošem svjetlu prodaje cjepivo po cijeni koja je prema procjenama objavljenim u UK oko trideset puta veća od proizvodne cijene, a desetine milijardi eura profita koriste da marketingom i lobiranjem povećaju prodaju. Nemam istražni aparat države pa nemam nikakvih dokaza o mogućim zloupotrebama tih milijardi, no mediji su puni primjera kako su plaćali liječnike da blate druga cjepiva, kako napuhanim akvizicijama firmi sa vrlo sličnom vlasničkom strukturom izvlače milijarde, kako se povezuju s članovima obitelji visokopozicioniranih političara i slično.

‘Moju osobnu crvenu crtu prešli su prisiljavanjem djece, mladih i zdravih na cijepljenje’

Moju osobnu crvenu crtu prešli su prisiljavanjem djece, mladih i zdravih te onih koji su preboljeli COVID-19 na cijepljenje. To nema nikakve veze sa zdravljem, nema nikakvu podlogu u znanosti i radi se isključivo o profitu koji osiguravaju lobiranjem kod političara da nameću sulude odluke. Mi imamo sreće da živimo u maloj državi koja im tržišno nije bitna pa nam šalju samo trećerazredne prodajne predstavnike koji nisu previše uvjerljivi pa možda čak uspijemo izbjeći totalno ludilo koje se nadvilo nad većim zemljama.

Zato je jako važno da što više ljudi razumije da je ovo što se sada događa, a posebice agresivno nametanje cijepljenja djeci i mladima, najvjerojatnije posljedica koruptivnih aktivnosti te da od svih koji to zagovaraju traže da pokažu bilo kakve dokaze da cijepljenje djece i mladih na bilo koji način može značajno utjecati na broj teško bolesnih i umrlih ljudi. Većina onih koji to zagovaraju su samo zavedene žrtve pandemijskog marketinga i ako ih potaknemo da razmisle svojom glavom neće više širiti lažne poruke pandemijskog marketinga. Oni koji to nastave širiti usprkos svim dokazima su vjerojatno plaćeni lobisti i njima će jednog dana trebati suditi”, naveo je Lauc.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button