Domovina

Koliko licemjerja u par rečenica predsjednika Sabora G. Jandrokovića

Hrvatska danas obilježava Dan neovisnosti, a povodom toga se oglasio predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

Uputio je čestitku podsjetivši da je na današnji san 1991. Sabor donio Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Hrvatske i Deklaraciju o proglašenju suverene i samostalne RH.

“U ime Hrvatskoga sabora i osobno svim hrvatskim građankama i građanima, Hrvaticama i Hrvatima diljem svijeta čestitam Dan neovisnosti”, naveo je u čestitci Jandroković.

Hrvatski sabor donio je 25. lipnja 1991. Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske i Deklaraciju o proglašenju suverene i samostalne Republike Hrvatske.

Koliko licemjerja u par rečenica. Hvaljenje veterana domovinskog rata koje su toliko “ubili” svojim zakonima, dovevši pod te zakone sve moguće udbaše, uništavajući onog tko je puškom branio, a dajući onom tko je po Europi gmizao,u podrumima taborio…..

I nakon 30 godina kaže da moramo podići standard građanima.

Nakon 30 godina

30 godina laži.. varanja na izborima, krađe referendumskih inicijativa, prodavanja svehrvatskih dobara, uništenja seljaka Slavonije, Dalmacije i Like , uništenje gospodarstva. Tu su i brojni udarci koje zadajete malom i srednjem poduzetništvu koje hrani državu. Naplate mnoštva parafiskalnih nameta od kojih 90% nemaju veze s pameću, i na kraju 90% tog novca, pretače se u vile iz trave nikle, nekretnine, pokretnine, račune, off-shore kompanije…

Veterani su privilegirani, narod živi kao “bubreg u loju” a poslodavci uživaju u plodovima svog obrta, njihovi radnici redom voze skupocjene automobile, idu na ljetovanja i zimovanja…Svi.

200.000 glasača- uhljebljenih glasača, možda da.

500.000 ste protjerali.

Vlada radi što hoće, to jest, otvoreno suspendira pravni poredak, pljačka svoje građane te stvara siromaštvo i opću društvenu depresiju.

SANU 2 na djelu, ali ovaj put potezom pera.

Ali jednu stvar ste zaboravili – mi smo Hrvati, i kad se probudimo-odoše vile, nekretnine i pokretnine , ljetovanja i zimovanja, a uhljebaši će tražiti kontejnere- obrnut proces.

Kažu pakao dolazi? Ne, pakao imamo.

Hvala na njemu, ali ne priznajemo pakao- priznajemo Božju riječ!!!

Vrijeme polaganja računa vrlo skoro dolazi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button