DomovinaVideo

EU je po pitanju Ukrajine još jednom pokazala nemoć i licemjerje!

Saborski zastupnik Nino Raspudić održao je danas lekciju u hrvatskom saboru istaknuvši da je EU po pitanju Ukrajine još jednom pokazala nemoć i licemjerje.

Čujemo ovih dana kako se ljudi zgražaju: “Pa kako je to moguće u 21.stoljeću?” Prisjetimo se samo 20.stoljeća i brojnih ljudskih žrtava radi ljudske gluposti. Čovjek je isti, i danas i prije, samo sada imamo više tehnoloških mogućnosti, istaknuo je saborski zastupnik Nino Raspudić.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski jutros je rekao: “Jutros branimo svoju državu sami kao i jučer. Najmoćnije svjetske sile gledaju izdaleka!” Ironizirao je i priču o sankcijama protiv Rusije.

EU je po pitanju Ukrajine još jednom pokazala nemoć i licemjerje! www.crodex.net
“Jutros branimo svoju državu sami kao i jučer. Najmoćnije svjetske sile gledaju izdaleka!”

Još jednom vidimo kako Europska unija nema nikako usklađenu vanjsku politiku! U kriznoj situaciji, kao npr. na početku migrantskog vala, na početku Covid krize, svatko vodi svoju politiku, Europska unija se raspada, svatko gleda svoje interese.

Sancije neće utjecati na Rusiju. Ona može sancije izdržati zauvijek. Taj narod je spreman podnositi, trpiti. Oni se ne mogu raspasti, objašnjava Nino Raspudić.

Svakako pogledajte ovaj nadasve zanimljiv nastup Nine Raspudića.

VIDEO – Nino Raspudić: “EU je po pitanju Ukrajine još jednom pokazala nemoć i licemjerje”!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button