Zanimljivosti

Hvaranin: “Rekao sam ‘dobar dan, gospodine Njonjo’. Počeo je vikati i opsovao mi je majku. Par sati kasnije dobio sam poziv od policije”

Predsjednik sabora Gordan Jandroković je u srijedu navečer u intervjuu za RTL rekao da nije istina da on ima veze s postupanjem policije u slučaju Hvaranina koji ga je, kako je ustvrdio predsjednik HSS-a Krešo Beljak, prije mjesec dana u telefonskom razgovoru nazvao – Njonjo.

Jandroković je tvrdio da je on štićena osoba i da nikoga nije prijavio za prijetnju, a to je gospodina o kojem je riječ ponukalo da javno istupi

U pitanju je Toni Beroš, turistički radnik iz Starigrada na Hvaru, koji je Novom listu ispričao što se to točno dogodilo 5. kolovoza.

“Jandroković ne govori istinu. Nije valjda da službe prisluškuju njegove privatne razgovore i da me temeljem toga policija zvala na obavijesni razgovor. Ne znam kako bi policija doznala da smo nas dvojica razgovarali da im Jandroković nije to rekao”, rekao je Beroš.

“Rekao sam ‘dobar dan, gospodine Njonjo’. Počeo je vikati i opsovao mi je majku”

Za sve što nam je kazao o toj njegovoj komunikaciji s predsjednikom sabora kojeg je nazvao Njonjo, kaže, ima svjedoke koji su se u tom trenutku nalazili u njegovom društvu.

“Ovako je to bilo, ja sam Jandrokovića nazvao kako bih mu čestitao Dan pobjede i on mi se isprva nije javio. Na tome bi i ostalo da on, jer je imao zabilježen moj propušteni poziv, mene nije naknadno nazvao. Ja sam samo rekao: ‘Dobar dan, gospodine Njonjo.’ Ništa više nisam uspio izgovoriti. Jandroković je odmah počeo vikati: ‘Nabijem te na k., idiote, majmune…’ Opsovao mi je majku, totalno me izvrijeđao i zatim prekinuo razgovor”, govori Toni Beroš.

“Par sati kasnije dobio sam poziv od policije, a ujutro je došao inspektor iz Jelse”

njonjo
www.crodex.net

“Svega nekoliko sati kasnije policajci su mi uručili poziv da moram sutradan ujutro doći u njihovu postaju. Zamislite, rekli su mi da me jedna starija gospođa iz Zagreba prijavila zbog prijetnje. Mislio sam si ja, kojoj sam to ženi iz Zagreba prijetio. Ništa nisam razumio. Jandrokovića uopće nisu spominjali. Odbio sam ići na policiju jer sam za to jutro već imao organiziran jedan izlet. Znate, ja sam i skiper.

Onda mi je ujutro osobno stigao policijski inspektor iz Jelse i s njima sam u autu obavio službeni razgovor. U ne više od dvije minute ispričao sam mu sve što je bilo između mene i Jandrokovića. On me pitao je li to zaista istina i od tada me policija više nije kontaktirala”, ispričao je Beroš.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dalmacijadanas.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button