Domovina

Kolakušić :Plenković ima um kolonijalnog upravitelja

Štetne politike duboko korumpiranih i globalističkih opcija u Hrvatskoj nemoguće je zaustaviti bez vlade u kojoj suverenističke opcije imaju minimalno 35-40 mandata i vlastitog predsjednika Vlade. Predsjednik Vlade je osoba koja zadaje smjer vlade, ima uvid i kontrolira sve procese, sudjeluje na sjednicama Europskog vijeća i artikulira stav svoje vlade.

Ideja da bi Andrej Plenković, jedan od najvećih štetočina hrvatske politike koji je raselio 500.000 ljudi u 10 godina, htio i smio provoditi tuđe suverenističke koalicijske zahtjeve u bilo kojem obliku i opsegu je u potpunosti nerealna i nezamisliva. Plenković ima um kolonijalnog upravitelja, jedino što ga zanima je mišljenje i želje njegovih nadređenih iz Bruxellesa i radije bi uništio Hrvatsku nego pomaknuo šibicu suprotno volji svojih gazdi. Isto vrijedi i za tzv. ljevicu koja je tijekom covid ludila ushićeno asistirala HDZ-u u bezočnom gaženju osnovnih ljudskih prava građana, ranije podržavala gušenje referendumskih inicijativa, a danas licemjerno plače kako Ustavni sud ne može biti iznad građana.

Tada nisu imali problema s protuustavnim odlukama Ustavnog suda, tada je bilo sve OK.

Sudjelovati u vlasti s njima kao manji partner može dovesti ili do ranog pada vlade ili do kompromitacije i nestanka manjeg partnera.

Ovi izbori su pokazali da bi ujedinjena suverenistička opcija mogla bez velikih problema doći do 40 mandata i s punim pravom tražiti i dobiti mandatara Vlade što bi stvorilo prave, životne pretpostavke za konačni obračun s korupcijom i reforme svega onoga o čemu ovih dana slušamo u medijima. Sve ostalo nužno će voditi u nastavak Plenkovićeve politike stabilnog uništenja Hrvatske koja nas je već u ovom trenutku dovela na rub opstanka kao društva i države.

Mislav Kolakusic

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button