Izbor uredništvaVideo

MILETIĆ: Mihalić je sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a, još moćnije majke, (uh, jedva čekam kada donesemo kao vlast zakon o porijeklu imovine)

Država mu je dala da okreće lovu u plandemiji, a mladac HDZ-a Filip Mihalić je lažirao testove i fejkao sve.

Zašto je predsjednik Milanović branio Mihalića 24 godišnjeg HDZ-ovca koji je falsificirao novac, osuđen pa ga interpol i PNUSKOK istražuju sada radi pronevjere i muljanja s lažiranjem testova za plandemiju?

Mihalić je mladac HDZ-a, sin bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a, još moćnije majke, (uh, jedva čekam kada donesemo kao vlast zakon o porijeklu imovine) – kojeg istražuje sada interpol i PNUSKOK. Mladi lav HDZ-a ima 24 godine, kupio si je Lamborghinija od 2 milijuna i 800 tisuća kuna.

Država mu je dala da okreće lovu u plandemiji, a mladac HDZ-a Filip Mihalić je lažirao testove i fejkao sve.

Vrlo je zanimljivo bilo čuti izjavu Predsjednika Republike koji miče fokus s ove teme i kaže kako je dosta tema covida. Zanimljivo pogotovo jer se radi o pandemijskoj interesnoj skupini i koronakartelu u kojem je isplivao još jedan HDZ-ovac.

Milanović ih pak sada brani. Nadam se da će ovaj narod naivnih sobarica i glavoča (figurativno govoreći) napokon progledati i znati na izborima kazniti ove igrače obmana i sjena.

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button