SvijetVideoZanimljivosti

Karma je nešto jako zbilja fascinantno! Je li vrijeme da se uvedu obvezne kacige?

Karma je nešto jako zbilja fascinantno. Nakon što se nedavno američka komičarka srušila čim je izrekla šalu o cijepljenju – preciznije rekla je da se cijepila pet puta – triput za koronu i još dvaput za gripu i za zoster, srušila se na način da su svi mislili da je šala i nitko joj nije priskočio u pomoć. Zatim se Njemačka TV voditeljica onesvijestila tijekom informativne emisije samo nekoliko sekundi nakon što je zatražila obvezno cijepljenje od gosta s kojim je razgovarala.

Incident se dogodio u utorak tijekom izravnog prijenosa vijesti N-TV-a dok je novinarka Clara Pfeffer intervjuirala političara Seppa Müllera, piše logično

U snimci koja kruži društvenim mrežama, Pfeffer pita Müllera treba li država doista pričekati s provedbom obveznog programa cjepiva, malo prije nego što je izgubila svijest.

“Dakle, kažete da bismo trebali aktivirati obvezno cijepljenje tek kad to postane od vitalnog interesa?” Pitala je Pfeffer i dodala: “Neće li tada biti prekasno?”

Pfeffer tada počinje nerazumljivo mrmljati i gleda u daljinu, nesposobna dovršiti sljedeću rečenicu, prije nego što je prevrnula očima i izgubila svijest.

U nastavku, glavna urednica N-TV-a Sonja Schwetje potvrdila je da je Pfeffer doživjela “nesvjesticu” i rekla da joj je bolje nakon što joj je pružena liječnička pomoć.

Pfeffer je bizaran gubitak svijesti pripisala preskakanju doručka, rekavši: “Prvo bih se trebala oporaviti i opet ću sve pregledati. I iznad svega, sljedeći put ću doručkovati barem malo.”

Nesvjestica njemačke TV voditeljice nalikuje sličnim slučajevima kojima smo svjedočili posljednjih tjedana, a mnogi sumnjaju da bi za to mogli biti krivi eksperimentalna mRNA cjepiva za Covid-19.

Sličan scenarij odigrao se prošlog tjedna tijekom Olimpijskih igara koje je prenosio informativni kanal na njemačkom jeziku ZDF, gdje je kamerman pao u nesvijest dok je snimao uživo.

Kamere su također snimale početkom ove godine kada se novinar brazilske TV Alterosa Rafael Silva, 36, onesvijestio uživo tijekom emitiranja vijesti. Incident se dogodio samo tri dana nakon što je Silva proslavio primanje treće doze cjepiva protiv Covida, a što možete pogledati OVDJE

Prošlog tjedna pojavio se i video koji prikazuje komičarku Heather McDonald kako kolabira na pozornici samo nekoliko trenutaka nakon što se našalila o cijepljenju.

Zato imamo prijedlog stožeru i kriznim štabovima koji toliko vole mjere i nametanja maski, testova, i sličnih gluposti: možda je vrijeme da se uvede obaveza nošenja kaciga za cijepljene. Mislimo da bi se time sigurno spasilo više života nego nošenjem beskorisnim maski. Ovo je sasvim legitimno i logično pitanje, jer kacige bi sigurno sačuvale glavu cijepljenih dok padaju u nesvijest.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button