Zanimljivosti

Kako mediji “prenose istinu” najbolje se može vidjeti iz primjera Martine Dalić

Koliko su mediji objektivni i prenose istinu mogli smo se uvjeriti u pandemiji koronavirusa. Svo vrijeme ‘futrani’ novcem državnih kompanija (koje su zakupljivale reklamni prostor i sponzorirale besmislene konferencije koje su mediji organizirali) mainsteram mediji su izvještavali onako kako im je vlada naredila

Kako potkupljeni mediji prenose istinu najbolje se može vidjeti iz banalnog primjera šefice Podravke Martine Dalić, prenosi paraf hr

Nakon što im je Podravka zakupila oglasni prostor bivša potpredsjednica vlade, do grla umočena u korupciju oko Agrokora tj. Afere Borg, odjednom je u 54. godini postala diva na čijem izgledu joj zavide i mnogo mlađe djevojke.

Bivša ministrica financija ukazala se na Trgu i iznenadila izgledom” naslov je na portalu u vlasništvu RTL televizije.

U njemu piše: “U svojoj 64. godini Martina Dalić izgleda besprijekorno, a to dokazuje vitkom linijom koju krije ispod elegantnog crvenog kaputa u kojem je ležerno prošetala Trgom bana Josipa Jelačiča”.

Kako mediji "prenose istinu" najbolje se može vidjeti iz primjera Martine Dalić
www.crodex.net

Vjerojatno bi svatko od nas da ima plaću od 110.000 kuna, kao šefica Podravke, izgledao vrlo elegantno. A o tome koliko je kapnulo u Aferi Borg da se i ne priča.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button