Izbor uredništva

Zašto se forsira cijepljenje djece s nečim što je u eksperimentalnoj fazi zbog bolesti koja ih ne ugrožava???

Iako za njih sam virus ne predstavlja značajan rizik ,korporativna pohlepa je cjepivo protiv virusa Covid 19 proširila i na djecu, mlade i one koji su već preboljeli COVID-19 . Ono što sada vidimo je značajan broj ozbiljnih komplikacija kod zdravih ljudi, prvenstveno miokarditisa kod mladih muškaraca a nažalost i nerazjašnjenih smrti djece . O tome sada vrlo otvoreno pišu i vodeći medicinski časopisi.

Navedene pritiske i kampanje za cijepljenje djece je komentirao i novinar RTL-a Boris Mišević čiju objavu donosimo u nastavku:

”Nakon svega, sada opet svjedočimo novom pritisku za cijepljenje djece. Nevjerojatno! Medicinski razlozi za to zapravo uopće ne postoje. Udio hospitalizacija i umrle djece je toliko mali, da je iz toga i više nego jasno da zdrava djeca Covid prebole bez problema. Steknu imunitet i idu dalje. Djeca moraju nekada biti bolesna da bi kasnije bila zdrava. To je normalno.

Istovremeno djecu se želi cijepiti s nečim što očito ne funkcionira u zaustavljanju zaraze i transmisije virusa. Jer vidimo da je hrpa cijepljenih odraslih bolesna. Dakle forsira se cijepljenje djece s nečim što očito ne radi, što je u eksperimentalnoj fazi te zbog bolesti koja ih ne ugrožava??? Pa pitanje je onda zašto? Koji su pravi razlozi? E moj sin je uredno cijepljen prema kalendaru sa svim propisanim. Ali ovo neće primiti nikad. Nema šanse.” napisao je Boris Mišević na svom FB profilu.

Ako vas zanima zašto se sve više donose potpuno sumanute odluke kojima se na cijepljenje prisiljavaju djeca, mladi, ili oni koji su prethodno preboljeli covid, razlog je vrlo jasan – novac. Jako puno novca. Samo Pfizer je prošle godine zaradio oko 36 milijardi dolara od cjepiva za covid-19. Profitna marža je naravno poslovna tajna, no prema javnim izvorima kreće se negdje između 82 i 96% :

cijepljenje
Analiza :Igor Lazarević

Troškove istraživanja i razvoja su već davno vratili, tako da je trošak prodaje i marketinga jedino što sada smanjuje profit. A strateški usmjeren novac naravno može povećati prodaju, posebice kada ste još pedesetih godina prošlog stoljeća jedan od prvih ureda otvorili u Panami (i još ste firma koja ima sudski dokazanu kriminalnu prošlost potplaćivanja, uključujući čak i malu Hrvatsku – googlajte vijesti od prije 10 godina).U Hrvatskoj s 10,000 kuna možete „kupiti“ župana, a s nekoliko desetaka tisuća eura možete opremiti vikendicu na Mrežnici i imati direktni megafon u vrhu medija.

Što mislite koliko se toga može „kupiti“ za nekoliko milijardi dolara? A zašto ne uložiti nekoliko milijardi, ako će već ove godine povrat biti nekoliko desetaka milijardi…Svi oni koji promoviraju besmislena cijepljenja (naglašavam “besmislena”, jer starije i rizične svakako treba cijepiti – besmisleno je cijepiti zdravu djecu, mlade i oni koji su prethodno preboljeli COVID-19) su ili lobisti pandemijske mafije, ili naivno „topovsko meso“ koje je pandemijski marketing gurnuo u prvi plan. Isto je i sa masovnim besmislenim testiranjima, covid-potvrdama za bilo što osim prelaska granice, i drugim glupostima. Sve to pokreće samo želja za osobnim profitom (ili glupost).

Nažalost radi profita pandemijske mafije pojedinci su spremni žrtvovati i budućnost naše djece i mladih. To je zločin protiv čovječnosti za koji će morati odgovarati, na ovaj, ili onaj način.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button