Ljepota i zdravlje

Kad netko kaže: “Moja su djeca cijepljena i sasvim su dobro”: Ovo je majka koja nije bila te sreće

Kad netko kaže: “Moja su djeca cijepljena i sasvim su dobro”, nekoliko stvari pada na pamet kao odgovor:

1. Vrlo ste sretni. Moje dijete nije bilo te sreće.

2. Vaše dijete je “sasvim dobro”, ali je alergično na kikiriki i mora nositi epi-pen? Istražite ulje kikirikija u cjepivima. To je izvor eksplozije alergija na kikiriki.

3. Vaše dijete je “sasvim dobro”, ali ima astmu i inhalator kod kuće? Astma je povezana s ozljedama od cjepiva.

4. Vaše dijete je “sasvim dobro”, ali ima ekcem? Jeste li znali da je ekcem povezan s ozljedama od cjepiva i da je to poznato od 1950-ih? Da! Zove se “Eczema Vaccinatum”. Prvi put je otkriven u vezi s cjepivom protiv velikih boginja.

5. Vaše dijete je “sasvim dobro”, ali uzima lijekove za ADHD i anksioznost? Jeste li znali da cjepiva ometaju procese u tijelu koji su odgovorni za proizvodnju neurotransmitera, uključujući dopamin, serotonin i norepinefrin – koji su svi uključeni u to kako se dijete ponaša, spava i modulira svoje emocije?

6. Jeste li ikada čuli da je netko umro od alergijske reakcije na penicilin? Da. Moje dijete može uzimati penicilin i ne umire. To ne znači da se to ne događa drugoj djeci.

7. Ne postoji ništa u medicini što je sigurno za 100% stanovništva, ali se od nas očekuje da vjerujemo da možemo cijepiti 100% dojenčadi i djece kao da su svi isti? To nema smisla.

8. Cjepiva sadrže neuro-imune toksine, kao što su aluminij, živa, formaldehid, polisorbat 80, Triton X-100, 2-fenoksietanol i još mnogo toga. MSDS (Material Safety Data Sheets) za sastojke u cjepivima navodi da su kancerogeni (uzrokuju rak), mutageni (mijenjaju DNK, što uzrokuje rak) i smanjuju plodnost. Ipak, ako pogledate upute proizvođača cjepiva za svako cjepivo koje se daje našim bebama i djeci, u odjeljku 13.1 stoji: “Ovo cjepivo nije proučavano na kancerogene ili mutagene učinke, ili na učinke na plodnost. “

Dakle.. dok je vaše dijete sada možda “sasvim dobro”, no pitanje je što će biti ubuduće.

Ne možete ubrizgati neuroimune toksine u tijelo dojenčeta, a da ne dođe do nekog oblika oštećenja. Razlika je u stupnju i vremenu: trenutno i akutno naspram odgođenog i kroničnog.

Ali ako se odlučite za cijepljenje, neka vam izgledi uvijek budu naklonjeni.

J. Colleen (majka koja nije bila te sreće)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button