Ljepota i zdravlje

Novi napad na djecu i mlade!? Najavljeno obvezno cijepljenje protiv HPV-a kontroverznim cjepivom!

Nakon fijaska sa Covid cjepivima koja su se pokazala kao opasna i neučinkovita, i nakon milijuna bačenih doza, manipulatori i plaćenici u Hrvatskoj prelaze u novi napad, ovoga puta idu na našu djecu! Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak je u Dnevniku HRT-a nedavno najavio da vjerojatno od iduće godine kreće obavezno cijepljenje djece protiv vodenih kozica i HPV-a i to već sa 11 godina starosti, iako cjepivo protiv HPV-a već neko vrijeme u svijetu podiže veliku prašinu zbog teških i brojnih nuspojava, a neke države se premišljaju oko obveznog cijepljenja protiv HPV-a – ali ne i Hrvatska, nama Krunoslav Capak ponosno najavljuje obvezno cijepljenje!

Slika: koji dr. Nada Jurinčić u svom izlaganju (upozorenju za javnost, roditelje i studente) predstavlja grafikon podataka iz Danske (od 1995.g. do 2013.g.) po kojemu se jasno vidi da je upravo početak cijepljenja ovim HPV cjepivom doveo do eksplozije oboljenja od raka nakon početka cijepljenja! Dakle, suprotno od onoga za što je pripravak navodno proizveden! / Foto: snimka zaslona bitchute

Uvođenje obveznog cijepljenja protiv HPV-a

Cjepivo je do sada bilo dobrovoljno i granica za cijepljenje je bila 13 godina. Stoga možemo zaključiti da je došla direktiva (čitaj: diktat) iz inozemstva, i da su Hrvatska djeca prodana farmaceutskoj mafiji, koja više nije u mogućnosti zarađivati na Covid cjepivima.

Kao da ovo nije dovoljno skandalozno, u istom istupu na Dnevniku, Capak je priznao voditeljici da je Hrvatska uništila preko 2 milijuna doza, i prisilno donirala (zbog isteka roka) čak 4 milijuna doza. Na pitanje voditeljice koliko je ovo koštalo građane, Capak je hladnokrvno odgovorio da je cijena – tajna!

Hrvatski režim HDZ-SDSS očito smatra kako građanima nije dužan reći kako raspolaže sa njihovim novcima, a pritom istovremeno najavljuje nove prisile i ucjene, ovoga puta usmjerene na djecu!

Nema nikakve sumnje, Hrvatska je očito pod čizmom medicinskog fašizma. Poslušajte skandalozne izjave Krunoslava Capaka (ovdje) i primjetite s kakvim strahom izgovara te riječi, znajući dobro da će mu jednog dana vjerojatno biti suđeno za veleizdaju, a možda i nešto mnogo gore, navodi logično.com.

Upozoravajuće izlaganje o HPV cjepivu i njegovim katastrofalnim posljedicama!

O ovom cjepivu je umirovljena pedijatrica dr. Nada Jurinčić na društvenim mrežama poslala poruku upozorenja roditeljima i studentima o HPV cjepivu prilikom čega je, između ostalog, navela sljedeće:

 • potpuna informacija o ovom cjepivu koje se tiče njegovih osobina, učinka na ljudsko zdravlje i život – je izostala (dakle predočene informacije nisu sveobuhvatne, odnosno nisu kompletne);
 • ovim pripravkom (naziva: Gardasil 9) je pozvana:
  • populacija Sveučilišta u Splitu i
  • cijeli naraštaj osmih razreda u cijeloj RH (HZJZ poziv i info letak);
 • Županijski nastavni zavod za Javno zdravstvo, Studentski centar Split i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i HZJZ su institucije organizatori koje dr.Jurinčić navodi kako bi se nedvosmisleno utvrdila odgovornost i odgovorni;
 • postupak cijepljenja se je besplatan, bezopasan i na dobrobit primatelja, iako je vrlo skup (više od 390 EUR), što bi, za obe pozvane populacije, koštalo preko 23,0 mil EUR?!;
 • cijeli se postupak pokrenuo bez ijedne jedine riječi o učincima ovog pripravka o kojima se priča u znanstvenim krugovima, piše, prave se filmoovi, i to tako već godinama, a upravo zbog toga što su oni – katastrofalni!
 • ovo cjepivo HZJZ obrazlaže kao: bezopasno, učinkovito u sprečavanju razvoja raka, kao i da sprječava pojavu nekih pretkancerogenih pojava;
 • ovaj pripravak je dobio suglasnost za korištenje od američkog FDA temeljem obrazloženja proizvođača ovog proizvoda (MERCK) – što nedvosmisleno upućuje na sukob interesa, a o čemu postoje mnogi radovi (o tome kako je proizvođač podvalio proizvod FDA-u na odobrenje za primjenu);
 • druga strana, odnosno oni koji tvrde suprotno za ovo cjepivo tvrde:
  • da je visoko smrtonosno;
  • i jako štetno po zdravlje;
  • niti u jednom znanstvenom radu nije dokazano da smanjuje rak intimne regije kao što tvrde oni što to promoviraju. Naprotiv, stotine radova je dokazalo da primjena HPV cjepiva dovodi do skoka pojave raka grlića maternice!
 • do 2018.g. se pokazalo da je ovo HPV cjepivo po štetnim učincima drugo najgore ikada!
 • a kao glavni argumenti za cijepljenje prema HZJZ su navedeni sljedeći razlozi:
  • infekcija HPV-om često nema nikakve simptome;
  • infekcija HPV-om u 9 od 10 slučajeva prolazi bez ikakvih znakova bolesti;
  • a infekcija HPV-om u 1 od 10 slučajeva može dovesti do pojave bradavica, i može uzrokovati rak;
 • za više podataka o ovoj temi dr. Nada Jurinčić upućuje na rad dr. Lidije Gajski koja je još prije više od 10.godina pisala i upozoravala na ovu problematiku.

Više o ovoj temi i o kakvim se konkretno posljedicama suočavaju primatelji ovog pripravka možete saznati u izlagnju dr. Nade Jurinčić ovdje i ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.combitchute.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button