Domovina

JURČEVIĆ: ”PLENKOVIĆEVA VLADA FINANCIRA SAMO ONO ŠTO JE PROTUHRVATSKO”

NA OBILJEŽAVANJE U BREZOVICU DOLAZI VLADAJUĆA OLIGARHIJA LIMUZINAMA, A NA JAZOVKU OBIČAN NAROD JER PLENKOVIĆEVA VLADA FINANCIRA SAMO ONO ŠTO JE PROTUHRVATSKO

Josip Jurčević, nacionalni koordinator odbora DP-a i ugledni povjesničar, u Bujici je komentirao obilježavanje tzv. dana antifašističke borbe, razotkrio istinu o Titovim partizanima i govorio o izborima u Splitu:

”U Brezovici nije bilo nikakvog ustanka, nego je to bila akcija nastala zbog miga iz Moskve. Zastrašujuće je da se danas, u 21. stoljeću, kad se sve zna, još uvijek pokušava ugurati Hrvatsku u zločinačku komunističku paradigmu. Komunistička partija Jugoslavije od svog osnivanja je bila članica Kominterne, a koja je bila u funkciji Sovjetskog saveza. Od 1939. do 1941., gotovo pune dvije prve ratne godine, bilo je savezništvo između nacističke Njemačke i cijele komunističke internacionale, uključujući Tita i njegove partizane”.

”Valja naglasiti da su se pod zvijezdom petokrakom, osim zločina tijekom i nakon Drugog svjetskog rata, događali i zločini 1990-ih. Zar smo zaboravili da je Titova Jugoslavenska narodna armija, pod zvijezdom petokrakom, bila glavni operativni izvršitelj srbijanske oružane agresije na Hrvatsku, BiH i Kosovo. Sjetimo se Ovčare, sjetimo se Škabrnje, sve je to rađeno u ime te jugokomunističke vrijednosne paradigme”.

”Vladajuća oligarhija u Brezovicu dolazi limuzinama, a na Jazovku dolazi običan narod. Nažalost, nije to ništa neobično u Hrvatskoj. Perverzija je došla do zastrašujuće razine, da se proračunskim novcem u Hrvatskoj financira sve što je protuhrvatsko, a sve što se odnosi na hrvatski državni i nacionalni identitet te na europsku vrijednosnu i pravnu stečevinu nema nikakvih izgleda dobiti potporu državnih institucija’.

”Nitko nije procesuiran zbog Jazovke, iako se sve zna i prije četvrt stoljeća je podnesena dokumentirana kaznena prijava. Rezultat toga nakaradnog stanja jasno se vidio i na ovogodišnjoj Brezovici. Hrvatske institucije su okupirali protuhrvatski interesi, te se obezvrjeđuju i kriminaliziraju događaji, vrijednosti i heroji obrane i stvaranja Republike Hrvatske. Tako se dogodila i obrnuta ili perverzna lustracija u kojoj su iz državnih i društvenih institucija eliminirani svi koji dišu hrvatski”.

”U Splitu je na izborima napokon pokazano hrvatsko zajedništvo. Radilo se o zajedničkoj listi Domovinskog pokreta, Hrvatskih suverenista, Hrvatske stranke prava i Hrvatskih demokršćana. Ta koalicija je na sve načine prešućivana u masovnim medijima, jer je to pobjednička kombinacija za sve buduće izbore, koji trebaju biti spasonosni za Hrvatsku”. istakao je Jurčević.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button