Domovina

JOŠKO HVALA TI ZA SVAKI PRIJEĐENI KILOMETAR

Teško je vjerovati da će u amaterskom angažmanu volonter Joško i dalje moći ostvarivati takve rezultate. Putovati, putovati i putovati… Do iznemoglosti, a sve za dobrobit Zagrepčana.

Tek nakon što se zagrijao i uspio u samo jednoj godini na službena putovanja potrošiti znatno više no što su njegova dva prethodnika zajedno potrošila u punih pet godina,”kokošari i sitne duše iz zagrebačkog SDP-a” prisilili su strastvenog putnika Joška Klisovića da amaterizira svoju profesionalnu dužnost predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba i postane predsjednik volonter, piše Trpimir Goluža

A baš mu je bilo lijepo krenulo. Sedamnaest putovanja: Mainz, Trst, Brno, Lisabon, Pariz, Sarajevo… Zamalo i Maroko.

I to ne solo već sa “osobom zaduženom za poslove protokola i organizacije”, jer pravi profesionalac poput Joška ništa ne prepušta slučaju. Ni protokol ni organizaciju.

Klisović je navodno tim putovanjima priskrbio značajnu korist Gradu Zagrebu i Zagrepčanima. Tvrdi se da su: “Gradska skupština i njen predsjednik u 2022. postali važan sudionik u ostvarivanju ciljeva međugradske i međunarodne suradnje kojim su utvrđeni kao jedan od nositelja aktivnosti posebno u području prepoznatljivosti i povezanosti grada Zagreba, modela dobrog upravljanja, digitalizacije te humanitarne pomoći.”

Teško je vjerovati da će u amaterskom angažmanu volonter Joško i dalje moći ostvarivati takve rezultate. Putovati, putovati i putovati… Do iznemoglosti, a sve za dobrobit Zagrepčana.

Zbog toga će najviše ispaštati Zagreb i Zagrepčani. Zagreb će ostati neprepoznatljiv i nepovezan, loše vođen, nedigitaliziran i bez humanitarne pomoći. A sve je moglo biti posve drugačije…

Joško Klisović suvremeni Magellan, čovjek koji je prešao tisuće kilometara za dobro Zagreba i Zagrepčana i pri tome se nikad nije pitao što Zagreb može dati njemu, već je samo gledao što on može dati Zagrebu.

Druže Joško, hvala ti za svaki prijeđeni kilometar o trošku i na korist Zagreba i Zagrepčana. Tvoja će putovanja ostati zlatnim slovima ostati upisana u protokole Gradske skupštine Grada Zagreba.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button