Ljepota i zdravlje

Još jedna propagandna poruka pandemijskog marketinga je prokazana kao laž.

Molekularni biolog prof. dr. sc. Gordan Lauc osvrnuo se u Facebook statusu na znanstvenu studiju objavljen u časopisu iScience koja potvrđuje da neselektivno cijepljenje potiče razvoj virusnih varijanti otpornih na cjepivo. O tome je još u siječnju ove godine govorio i Gordan Lauc čiju su objavu cenzurirali od strane Faktografa.

Njegovu novu objavu prenosimo u cijelosti:

”Opsežna studija provedena u Kataru jasno je pokazala da neselektivno cijepljenje potiče razvoj virusnih varijanti otpornih na cjepivo. U sažetku su to donekle „nježno“ rekli, no rezultati su vrlo jasni.

Studiju možete pročitati na ovoj poveznici.

Nisu niti mogli biti drugačiji, jer to su osnove evolucijske biologije. Virusi mutacijama bježe od selekcijskog pritiska. „Bazeni“ necijepljenih u Botswani i slične gluposti bile su obične izmišljotine lobista pandemijske mafije.

Nažalost pandemijski marketing je kontrolirao medije, a Faktograf i slični cenzori su blokirali istinu na društvenim mrežama, pa je dio javnosti stekao dojam da znanstvenici većinom podržavaju sumanute mjere koje su nam nametali.

To nikada nije bila istina i znanost nikada nije niti dokazala, niti tvrdila da bilo kakve nametnute mjere značajno štite od zaraze, da su maske dugoročno korisne u sprječavanju prijenosa virusa (osim u vrlo kontroliranim uvjetima korištenja profesionalne zaštitne opreme), da cijepljenje sprječava transmisiju SARS-CoV-2 virusa, da djeca imaju bilo kakvu korist od cijepljenja protiv kovida i slično.

To su sve bile reklamne poruke pandemijskog marketinga koje su prenosili, ili plaćeni lobisti, ili njihove žrtve (pogledajte Dopesick da vidite kako funkcionira marketing u medicini). ” napisao je Lauc.

Znamo da će proći još vremena prije nego što će covid akteri i Faktograf direktno odgovarati za ono što su činili u prošlosti, no pozivamo saborske zastupnike da u Saboru otvore temu da svatko tko nakon ovih najnovijih istraživanja i dalje zagovara neki vid prisile za cijepljenje i brani covid potvrde bude kažnjeno gonjen.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button