Izbor uredništva

Istraživanje potvrdilo: Kod mladih muškaraca je rizik miokarditisa nakon cijepljenja veći, nego nakon infekcije SARS-CoV-2

Cijepljenje mRNA cjepivima protiv SARS-CoV-2 povezano je sa značajno povećanim rizikom od miokarditisa među mladim muškarcima , ukazuju rezultati novog istraživanja koje je objavio časopis Circulation, jedan od najcjenjenijih časopisa iz područja kardiologije. Navedeno istraživanje je u svom statusu komentirao i molekularni biolog Gordan Lauc:

”Circulation je najbolji časopis u području kardiologije i upravo je objavio veliku analizu posljedica cijepljenja protiv COVID-19 provedenu na skoro 70 milijuna ljudi.

Zaključak je i u samom u sažetku vrlo jasan. Kod mladih muškaraca je rizik miokarditisa nakon cijepljenja veći, nego nakon infekcije SARS-CoV-2 virusom. Prisila mladih muškaraca na cijepljenje je etički jako, jako problematična i fakulteti (uključujući i moj) koji su kroz fakultetska vijeća donosili takve odluke su jako pogriješili.

Isto tako, ako je netko već prebolio COVID-19, prisiljavati tu osobu na dodatni rizik je također jako, jako problematično.

Rizici nisu ekstremno visoki i svatko tko sam donese odluku da se želi cijepiti ne preuzima vrlo veliki rizik, no bilo kakva odluka koja druge ljude prisiljava na cijepljenje je duboko pogrešna.

Ovo znamo već dugo, no do objave rada su lobisti pandemijskog marketinga mogli tvrditi da to nisu konačni rezultati. Nakon objave ovog rada više nema nikakve dvojbe i ovo su konačni i nedvojbeni rezultati koje sam sažeto prikazao gore. Za detalje pogledajte na ovoj poveznici .

P.S.

Ne postoji bezopasni miokarditis. To je floskula pandemijskog marketinga. I blaga upala srčanog mišića može imate teške posljedice ako se organizam izlaže fizičkom naporu…” napisao je Lauc.

Nažalost, bilo smo svjedoci da su mnogi političari, novinari i ”stručnjaci” vršili agresivnu kampanju za cijepljenje mladih i cijepljenje djece protiv covid-19, unatoč njihovoj maloj ulozi u prijenosu novog koronavirusa i njihovom malom riziku od teških simptoma, postojanju drugih oblika prevencije, činjenici da klinička ispitivanja nisu dovršena, raznih problema u provedenim ispitivanjima i rastućoj zabrinutosti oko sigurnosti cjepiva i mogućih štetnih učinaka. 

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button