Izbor uredništva

Razotkriveno:Faktograf ponovo brani pandemijsku mafiju

Faktograf ponovo brani pandemijsku mafiju, a čak i plaća oglase da taj njihov uradak vidi više ljudi. Sve se pitam zašto Faktograf troši svoje novce na oglašavanje propagande…

No zaboravljaju jedan detalj. Nije sporno to što studija nije dizajnirana tako da utvrdi učinke na transmisiju virusa. Problem je u tome što je Pfizer izravno LAGAO da cjepiva sprječavaju širenje virusa i tako se reklamirao. Ako su se tako reklamirali, a nisu napravili studiju, onda se radi o lažnom oglašavanju medicinskih proizvoda što može imati brojne pravne posljedice, uključivo možda i poništavanje ugovora o kupovini cjepiva koje je lažno reklamirano…

Podsjećamo naše zadnje dvije objave koje su otkrile skandalozno priznanje u EU parlamentu , kojim se de facto utvrdilo da segregacijska mjera covid potvrda nije bazirana ni na kakvoj znanosti, su od strane Faktografa cenzurirane, kažu da su naše teze “netočne informacije”, a tu etiketu objašnjavaju time da informacije koje smo prenijeli nisu “ništa novo”, već za njih “već znamo” od 2020. godine. Ne znamo kako iz toga slijedi da se radi o NETOČNIM informacijama, ali na takve mentalne gimnastike smo od njih već naviknuli. Slika gore ih demantira i još jednom i po tom pitanju te potvrđuje da Faktograf brani pandemijsku mafiju koja ga vjerojatno obilato financira.

Dakle, ovo je samo potvrda naše teze da su covid potvrde, uz ostatak sumanutih covid mjera,kojima su ljudima se oduzimale ustavom garantirane individualne slobode na temelju nečega što nije imalo nikakvo uporište u znanosti. Umjesto da se ”pospu pepelom” , Faktograf i dalje pokušava cenzuriranjem zaustaviti istinu.

Znamo da će proći još vremena prije nego što će covid akteri i Faktograf direktno odgovarati za ono što su činili u prošlosti, no može li se u Saboru otvoriti tema da svatko tko nakon ove vijesti i dalje zagovara i brani covid potvrde bude kažnjeno gonjen?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button