DomovinaVijesti

Jokić napao Škoru zbog pozivanja na Boga, a ista je rečenica u prisezi predsjednika!

Ne jenjavaju reakcije na komentar Borisa Jokića kojeg je Nova TV, kao osobu blisku Možemo, na dan izborne šutnje i dan izbora angažirala da navodno “neutralno“ komentira izbore.

Gledatelje je iznenadilo Jokićevo neznanje. Naime, napao je predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru jer je svoj govor u večeri nakon prvog kruga izbora završio s rečenicom “Tako mi Bog pomogao“.

Jokić je ustvrdio da “to nije dobro za Hrvatsku”.

“Ono što također moram ponovno reći – mislim da nije dobro da političari u svojim govorima zazivaju Boga na bilo koji način, mislim da je to štetno za Hrvatsku. Na kraju krajeva, i Tomislav Tomašević se izjašnjava kao vjernik, nisam siguran da Škori u nedjelju bez obzira je li to u svibnju 2021. ili ’24. bilo tko ili bilo što osim njega samoga i njegovih politika da mu mogu pomoći u boljem rezultatu. Mislim da bi zbilja trebalo s time prekinuti.” – ustvrdio je Jokić, nakon čega je nastao kratki žamor u studiju prisutnih gostiju i voditelja.

Jokić je zaboravio na zakon

Pogrešno izgovorila prisegu: Kolinda iz prisege izbacila Hrvatsku - Index.hr
Prisega Kolinde Grabar Kitarović

“Što se tiče toga “Tako mi Bog pomogao” – u zakonima imate istu tu rečenicu i predsjednik je mora izgovoriti” – podsjetio ga je voditelj Mislav Bago.

Podsjetimo, Jokić je vodio Ekspertnu radnu skupinu koju je podržavala Blaženka Divjak, bivša, političkom trgovinom imenovana, HNS-ova ministrica obrazovanja u Vladi Andreja Plenkovića, a slovio je i kao nesuđeni ministar obrazovanja.

Bio je neko vrijeme komentator u HRT-ovoj emisiji Peti dan, gdje je zastupao uglavnom liberalne, tzv. “politički korektna stajališta”, pa je zagovarao liberalizaciju školskog, obrazovnog programa kao i ratifikaciju Istanbulske konvencije.

Također je jednom jednom prilikom ustvrdio da “neki ljudi koji su stvorili hrvatsku državu ovakvu kakvu danas živimo isto tako bili u jednom trenutku i komunisti i marksisti i lenjinisti“.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button