Izbor uredništva

Je li cirkus s Milanovićem i Plenkovićem proizvod straha duboke države od antikorupcijskih i domoljubnih opcija!?

Benedikt XVI. svojevremeno je rekao da Kristova poruka ne može koegzistirati sa suvremenim mainstreamom. Mnogo je ljudi koji su u privatnosti svoga srca za tu poruku spremni dati sve, no potrebna je jedna iskra – jedan relevantan politički vjetar – da bi se ona razbuktala cijelim društvom. 

Duboka država je na vlast dovela Plenkovića. Duboka država ga je reizabrala i formirala mu koaliciju s Pupovcem. Duboka država krade novac gdje god zagrebeš jer zbog novca i postoji. Ona je Borg, Slovenska, Podravka, PPD, INA,ona su fondovi, tajkuni, agencije, savezi, komore, banke…

Duboka država formirana je još u doba socijalizma i uglednici toga sustava odnosno njihovi potomci danas su članovi te duboke države kojoj je Plenković samo umiveno lice. Vi glasate, a oni se rugaju i vladaju. I HDZ-u i SDP-u novac i moć postali su njihova glavna ideologija . Zapitajmo se postoji li uistinu razlika između Plenkovića i Milanovića?

Duboka država je na vlast dovela i Milanovića i duboka država ga je sada bacila u arenu da napravi cirkus kako se ne bi govorilo o ključnim temama te spriječio dolazak antikorupcijskih i suverenističkih stranaka na vlast. Uzurpacija medija sa njihovom lažnom svađom ima upravo za cilj da spriječi domoljubne stranke da dođu u medijski prostor.

Duboka država preko svojih pijuna radi i na razjedinjenju tih suverenističkih opcija .

Slučajnosti ne postoje… kao ni djedice s milijardama! Tko to ne razumije taj ne razumije ništa!

Definitivno, za pobjedu na ovim izborima imamo i šanse i snage, no krajnje je vrijeme da se trgnemo iz letargije, u potpunosti odbacimo mainstreamove okvire i hrabro zapalimo iskru suverenističkih i obiteljskih vrijednosti, te time pružimo protutežu silama koje napadaju same temelje naše civilizacije.

Trebamo se oduprijeti jednom fašistoidnom udruženom poduhvatu korporacija, politike i nadpolitičkih interesnih centara moći.

Predizborna koalicija Mosta i DP-a nije realizirana a možda nije ni potrebna jer sada imamo dva bloka (Most&Suverenisti i DP&PIP;nažalost bez OiP Vidović Krišto) gdje objee opcije u svim izbornim jedinicama prelaze izborni prag ali zatvaranje vrata za postizbornu koaliciju se treba zaustaviti. Trebaju prestati sa pokušajima oduzimanja glasova jednih drugima i usredotičiti se na onih 54 % građana koji nisu izašli na prošle izbore. Sa međusobnim svađama to sasvim sigurno neće postići. Ne zaboravimo da je HDZ na vlasti sa samo 17 % glasova od ukupnog broja birača!

Vjerujemo da MOST dobiva informacije da je DP ispostava Vujnovca ali neka se zapitaju , možda ih dobivaju upravo zato što duboka država želi da to pomisle. Možda ih upravo netko kanalizira u smjeru u kojem netko želi da idu. Zar možemo povjerovati da su jedan Stipo Mlinarić ili Predrag Mišić pijuni Pavla Vujnovca. A DP i Ivan Penava se moraju zapitati za koga uistinu radi Velimir Bujanec?

Dragi Hrvati i Hrvatice, nemojte opet poslije izbora kukati, kako vam ne odgovara ovaj ili onaj. Na vama je potez. Stoga, idemo na izbore i glasajte za jednu od domoljubnih i suverenističkih opcija !

Netko pokušava zavaditi i ubiti nadu Hrvatima u čitavom hrvatskom korpusu. Da bi se lakše vladalo njima.

Hrvati trebaju uzvratiti: Probudimo se i ujedinimo se da bismo sami vladali sobom!

Sad je prigoda da bivši  komunisti, koji su uhvaćeni u kriminalu i lopovloku, odu u ropotarnicu, baš kao i bivši Kosovci i Udbaši kojih nema gdje ih nema!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button