Domovina

Jastreb se pita što rade državna tijela?

Iako prati epitet “četničke supruge” koja nikada, ni u kojem obliku neće nogom stupiti na hrvatsko tlo, ovih dana je Arkanova udovica uoči koncerta u Mariboru – završila i na plakatima grada Zagreba, što su mnogi protumačili “probijanjem leda” i prvim korakom do njezinog prvog koncerta u Hrvatskoj.

Plakati su, doduše, bili kratkog vijeka i ekspresno su potrgani sa površine, no pitanje tko je lijepio plakate i jesu li površine legalne – ostalo je lebdjeti u zraku.

“Ovim putem Vam javljamo da nismo oglašavali koncert Svetlane Cece Ražnatović”, odgovorili su za Dnevno iz  PIO plakatiranja i oglašavanja , a isto je poručio i  Go2Digital . Ne, iz  Zagreba su nam plakate  otkrile nešto zanimljivo.

“Reklamni panoi na kojima se nalaze sporne reklame nisu u vlasništvu  Zagreb plakata . Prema našim saznanjima, reklame se nalaze na ilegalnim plakatima, a koji zbog svoje pozicije na javnoj površini ne mogu biti u skladu s propisima”, tvrde u svom odgovoru.

Jastreb se pita što rade državna tijela?

Da su površine sa spornim plakatima ilegalne, otkriva nam i naš dobro upućen izvor koji tvrdi da je za njih odgovoran  Europlakat . Ne, kako bi bilo da je bilo, reklamiranje pjevačice čija je supruga po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za sobom ostavila krvavi trag i koji je ubijen prije nego što je odgovarao za zločine nad civilima, izuzetno je loše “sjelo” gotovo svim Hrvatima.

Osobit gnjev iskazali su sudionici Domovinskog rata koji su oglasili priopćenjima punim nevjericama. 

“Za ovo svakako netko treba odgovarati. Ovdje su jasni elementi kaznenih djela, pa i prije nego što su uzrujani ljudi počeli trgati plakate, državna tijela poput MUP-a i DORH-a su trebala napraviti izvide, vidjeti tko je postavljao plakate i na čije površine.”, uzrujano kaže vukovarski heroj  Branko Borković Jastreb.

On je ljut i iznimno ogorčen: “Javnost je izuzetno uznemirena ovim činom, ali kako ne bi bila? Po ovome što smo vidjeli, ispada da svatko tko plati – može reklamirati što god hoće, pa makar to bila pedofilija! Ovdje je riječ o potpunom bezakonju, pa stoga nije čudno da su građani uzeli stvar u svoje ruke i napravili sa plakatima ono što je trebala policija.”

Izvor:dnevno.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button