Svijet

Italija: Policajku napao i silovao ilegalni migrant

Odgovarajući na napad, Matteo Salvini rekao je: “Za silovanje i pokušaj ubojstva policajke u Napulju, uhićen je strani državljanin. Svatko tko siluje ženu ili dijete mora biti stavljen u poziciju da to više ne učini do kraja života.”

Vojno sposoban državljanin Bangladeša koji ilegalno živi u Italiji—poznat vlastima po prošlim kaznenim djelima—uhićen je i optužen za teško silovanje i pokušaj ubojstva mlade policajke u gradu Napulju.

U napadu, koji se dogodio oko ponoći prošle srijede dok je žrtva išla sama do svog automobila nakon što je završila smjenu, vidio je kako joj 23-godišnji Bangladešanin prilazi s leđa prije nego što ju je udario kamenom po glavi i silovao ju na parkiralištu u napuljskoj luci, izvještava list Corriere del Mezzogiorno, prenosi europeanconservative.com.

Ubrzo kasnije, žrtva je, nakon što su je otkrili agenti Ureda za opću prevenciju Glavnog stožera napuljske policije, odvedena u bolnicu Caradelli, gdje su je liječnici liječili prije nego što su je otpustili sljedeći dan.

Srećom, samo nekoliko minuta nakon napada i silovanja, ženska policijska služba je istražiteljima uspjela dostaviti opis napadača i pokazati smjer u kojem je pobjegao. Ubrzo nakon toga, na temelju tih informacija, vlasti su uspjele ući u trag i uhititi počinitelja, koji je potom optužen za pokušaj ubojstva i teško zlodjelo.

Vijest o uznemirujućem napadu izazvala je oštre reakcije političara desnog centra — lokalnih i nacionalnih — kao i najviših policijskih sindikalnih dužnosnika.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
europeanconservative.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button