Ljepota i zdravlje

Veliko znanstveno istraživanje potvrdilo: ‘Covid potvrde nemaju nikakvog smisla!‘

U jednom od najuglednijih znanstvenih časopisa na svijetu, The Lancetu, objavljeno je istraživanje u kojem je sudjelovalo 20-ak uglednih britanskih znanstvenika koje je došlo do zaključka kako cijepljeni mogu biti odgovorni za proboje zaraza SARS-CoV-2 virusom jer nose sličan viralni teret kao i zaražene osobe koje se nisu cijepile.

To istraživanje – Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study – potpisao je, između ostalih, i Neil M. Ferguson, čovjek koji je svojedobno gurnuo Britaniju u lockdown, i poznat je po tome da je sklon davanju izrazito pesimističnih epdimioloških prognoza.

Istraživanje je financirao britanski Nationale Institute for Health Researsch, te se nipošto ne radi o znanstvenom projektu koji na bilo koji način pokušava prikazati opasnosti pandemije manjima nego jesu ili iskriviti znanstvene činjenice. No, ključni zaključak istraživanja u svojoj suštini ipak ide u potpuno suprotnom smjeru od prevladavajuće teze u Europi prema kojima ljudima koji su cijepljeni covid potvrde mogu služiti kao propusnice jer ne prenose zarazu. Ovo istraživanje dodatni je kako programi cijepljenja protiv Covid-19 bolesti ne mogu osigurati zaustavljanje širenja zaraze. Uostalom, to su ranije pokazali i podaci koji su pristizali iz zemalja s ranim i sveobuhvatnim programima cijepljenja, kao što je Izrael.

U Hrvatskoj je sada pak posebno osjetljivo pitanje to što je ministar Vili Beroš omogućio ulazak cijepljenog medicinskog osoblja u bolnice samo uz kovid propusnice, odnosno bez brzih antigenskih testova, što otvara šansu prenošenja zaraze pacijentima. Je li to najveća ministrova greška do sada? piše Gojko Drljača za Jutarnji list.

Lauc:Ovaj puta je bilo dovoljno samo tjedan dana sa se jasno pokaže da je ono što govorim točno.

U nekim prošlim situacijama je trebalo i nekoliko mjeseci, no ovaj puta je bilo dovoljno samo tjedan dana sa se jasno pokaže da je ono što govorim točno. Kad sam prošli tjedan rekao da cjepiva slabo štite od zaraze, pojedini novinari i marketingaši pandemije su me napali iz svih oružja. U današnjem Jutarnjem listu imate veliki članak koji jasno pokazuje da sam govorio istinuo i da su i ovaj puta (kao i svaki puta do sada) njihovi napadi na mene bili samo propagandne poruke pandemijskog marketinga.

Svi ozbiljni znanstvenici su i prije tjedan dana znali da je to istina (zato su čak i “Apelisti” u njihovom zadnjem pamfletu bili iznimno oprezni u izjavama), no kada je marketinški budžet dovoljno velik, istina lako padne kao žrtva… Cjepiva su najbolji način kojim pojedinac može umanjiti rizik od teškog oblika bolesti, no i cijepljeni se vrlo lako mogu zaraziti i mogu prenijeti virus drugima te stoga bilo kakva prisila prema onima kod kojih je rizik teškog oblika bolesti mali nema nikakve svrhe (osim profita proizvođača cjepiva). komentirao je objavljeno istraživanje Gordan Lauc.

Unatoč vrlo jasnim dokazima da Covid potvrde nemaju nikakvog smisla ,danas vrlo glasno, naravno apsolutno neartikulirano i potkrijepljeno činjenicama imamo medijsko agresivno lobiranje za covid potvrde. Svatko tko covid potvrde gura, i to samo sa ciljem dizanja procijepljenosti, jer nasuprot toga one jedino daju lažnu sigurnost zapravo time podriva i javnu sigurnost i stabilnost zdravstvenog sustava.

Sa kojim ciljem i zašto te osobe to rade? Koji im je cilj? Namjere sigurno nisu dobre i plemenite jer nisu naivni niti bedasti. Je li cilj pokrenuti epidemiju cijepljenih i tako do kraja poljuljati povjerenje građana u zdravstveni sustav i posljedično državu?Covid potvrde u osnovi su se svele na neku vrstu pandemijskog marketinga u cilju ostvarenja prodajnih ciljeva Pfizera.  Ovo je peta kolona sigurnosti i zdravlja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button