Domovina

Hrvatska politika je apsurd: “Demokršćani” poslušnički uvode svaki briselski antikršćanski nalog, “zeleno-lijevi” guše prosvjede radnika čistoće

Hrvatska politika je apsurd kakvog se ni Kafka ne bi dosjetio. “Demokršćani” poslušnički uvode svaki briselski nalog, “zeleno-lijevi”, a “građanski liberali” na prvoj liniji progone građanske slobode.

Gospođa Anka Mrak – Taritaš jučer kaže da je pozivanje gospođe Željke Markić na raspravu o transrodnosti otprilike jednako kao da pozivaš Goebbelsa da raspravlja o pravima Židova.

Znamo da represivni progresivci imaju tendenciju vraćati nas metodom at hitlerum u prošlo stoljeće kad god im to politički odgovara, no ovdje uistinu postoji bolja analogija.

To je kao da se građanskim liberalom naziva osoba koja je prije 14 mjeseci za polovicu građana izjavila “sad je trenutak da im se kaže – ne možete na posao, u trgovine, u kafiće i restorane, ne možete više nigdje.”

Mrak-Taritaš necijepljene žene bi zatvarala u kuće i ne bi ih puštala van.

Covid cijepljenje, koliko znamo, nigdje nije zakonski obavezno, a o njegovoj efikasnosti i svim lažima/krivim procjenama “struke” o njemu ne treba trošiti previše riječi.

Pa pitamo vas, gospođo Mrak Taritaš, stojite li i dalje iza te svoje izjave?

Treba li uistinu polovici hrvatskih građana oduzeti njihova temeljna demokratska prava?

Nadalje, mislite li da ćete tako govoriti i sljedeće godine u vrijeme izbora kad će vaš kruh biti u rukama onih koje ste ucjenjivali njihovim kruhom?

Hrvatska politika je apsurd kakvog se ni Kafka ne bi dosjetio; “demokršćani” poslušnički uvode svaki briselski antidemokratski i antikršćanski nalog, “zeleno-lijevi” guše prosvjede *radnika čistoće* i prijete uvozom jeftine radne snage, a “građanski liberali” na prvoj liniji progone građanske slobode.

Izvor: Sapere Aude

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button