Domovina

Hrvatska će u budućnosti biti drukčija, morat će uvesti 400.000 radnika’ – kaže mrtav hladan, ni manje ni više nego Guverner HNB-a

’Hrvatska će u budućnosti biti drukčija, morat će uvesti 400.000 radnika’ – kaže mrtav hladan, ni manje ni više nego Guverner HNB-a ( podsjećamo kako je taj isti Guverner tvrdio kako je jedina cijena koja je stvarno porasla cijena kave! Sve ostalo se građanima priviđa)

Pita li nas uopće itko što mislimo o ovom načinu uređenja vlastite države za koju se krv prolijevala, posebice u ovim mjesecima. Pita li netko nas kakvu budućnost želimo svojoj djeci? Želimo li im ostaviti centre gradova poput onih u Europi? Smijemo li imati svoje mišljenje i stav oko ovoga?

Radi se o najvećem udaru na državni suverenitet, na kulturno naslijeđe, na buduće generacije kojima bi Hrvatska kakvu mi poznajemo mogla biti potpuna nepoznanica. Imamo 8 milijuna Hrvata u inozemstvu, a mi uvozimo Nepalce. Među tih 8 milijuna, ima 2 do 3 milijuna onih koji žive u državama siromašnijima od nas, onih s kojima dijelimo kulturu. Zašto ne činimo ništa da njih vratimo?

Država nam pred nosom nestaje, a mi ne činimo ništa po tom pitanju. A ovo je tek početak. Globalna agenda u kojoj je profit na prvom mjestu, važniji od svega ostalog ide dalje. Oni koji budu šutjeli, koji ne budu ništa poduzimali po ovom pitanju pamtit će se kao sukrivci onoga što nam slijedi.

“A mi gluhi, nijemi, slijepi

svatko u svom mraku strepi

narod biran od Boga

guši nesloga”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button